Dokumentumokba való belépés.

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Hali.
Egy másik gépből való winchestert ha átrakok az én gépembe, és az átrakott winchester dokumentumait akarom megnyitni akkor rámegyek a mappára és automatikusan az én dokumentumaimba lép. Ezt hogy tudom megoldani hogy a berakott winchester dolgai közt lépkedjek?

3 válasz

Nyilvános

Gondolom a régi Windows-od Dokumentumok mappáját akarod megnyitni és ezért nyitja meg a mostanit, mivel gondolom a működő win-úgy veszi hogy hozzá tartozik, már én is jártam így egyszerűen nevezd át régi meghajtón lévő doc mappát, nekem ez megoldotta eddig. 

#
Nyilvános

Használj fájlkezelőt és tallózd be könyvtáranként a fájlokat. Én is tettem már át igy merevlemezt de nem okozott semmi gondott a rajta lévő fájlok megnyitása.nem tudom nálad mi lehet a gond.

#1
Nyilvános

Ja szomiboy, a windows úgy veszi mintha a sajátja lenne, ezért dob át a saját cuccaimba. Ezt az átnevezést majd megpróbálom. Remélem működik. Esetleg még a Hiren’s boot CD-ről a mini xpt elindítom talán még az is tudja külön kezelni. De jó lenne ha ezt windowson belül tudnám lebonyolítani. Kösz a válaszokat azért. 🙂

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz