Elfelejtett e-mai jeszó.

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Tisztelt Vezetőség, Tisztelt Tagok!
Szeretnék segítséget kérni elfelejtett e-mail jelszóval kapcsolatban, van e mód arra hogy a jelszót valamilyen programmal
feltörjem, mert már többször kértem a fiók adminisztrátorát ezzel kapcsolatban, de mindig elutasítottak: jelszóemlékeztetőt,
biztonsági kérdést anno nem állítottam be így nem segíthetnek visszaélés lehetősége miatt. Tájékoztattam őket létrehoztam egy másik fiókot ugyanazok az adatok , leegyeztethetik, sőt ellenőrizhetik milyen IP címekről jelentkezek be, mert az asztali
számitógépet, vagy a laptopot használom. Ennek ellenére elutasítottak. Kérem a segítségeteket, mert minden regisztrációm
azzal az e-mail címmel történt. azóta, kb. egy hónapja nem informálódom.
Köszönöm a segítségeteket!

7 válasz

Nyilvános

Ha offline levelezőt használsz (windows live mail, thunderbird, stb.), van remény – sajna én nem segíthetek (nevess ki, de én sem tudhatom, hogy a sajátod akarod-e feltörni), és pláne nem itt.
Ha online levelezel (böngészővel, és a böngészőben nincs mentve a jelszó), akkor reménytelen.
Jó tanács: a fontos jelszavakat tessék egy erre való jelszókezelő programmal tárolni (pl. KeePass).

#1
Nyilvános

Köszönöm válaszod! Freemail-es e-mail címemet szeretném visszakapni amivel a dirtywindos-ba is regisztráltam a
(…moderálva…)@freemail.hu email címmel. És hidd el senki fiókjára nem vagyok kíváncsi, de ezt a fiókot használom kb. 6-8 éve innen regisztráltam mindenhova. utólag én is okosabb vagyok beállítottam az új fiókomba biztonsági kérdést, de ezzel még nem kapom viszza a régit.

#2
Nyilvános
Profile photo of Cartman Staff 2016/01/20

Még egy jótanács: ne írd ki így összevissza nyilvánosan az emailcímed, mert a spammerek el fognak árasztani szeméttel.
A jelszavad visszaszerzésében senki nem fog tudni neked itt segíteni, egyrészt mert honnan tudnánk mi, ha te se tudod, másrészt honnan tudjuk, hogy tényleg tied-e az a fiók. Feltörésről meg főleg szó se lehet ezen az oldalon, még ha tudnánk hogyan kell se.

#3
Nyilvános

Értem és köszönöm a válaszokat! Mindenesetre próbálok mindennap más-más variációval hátha mégis sikerül belépnem. Van még 2 hónapom aztán vége.

#4
Nyilvános

Azért az nem tiszta, hogy  – ahogy írod – 6-8 év használat után  felejted el. Az OK, hogy mentve volt a jelszó böngészőben, vagy kliensben és automatikus bejelentkezés volt (nálam is így van), node 6-8 év alatt egyszer sem kellett közvetlen megadni?

#5
Nyilvános

Jó kérdés. Én 6-8 év alatt 3-4 szer meg is változtattam, különböző okokból. 

#6
Nyilvános

Tisztelt válaszadók! Tökéletesen igazatok van. Az eltelt évek során többször változtattam jelszót. Utoljára múlt év végén. Ezt a jelszót nem jegyeztettem meg egyetlen böngészőben sem, vesztemre. Mint mondtam 2 hónapom maradt próbálkozni a jelszavakkal. Azért nem adom fel. Régebben is voltam hasonló helyzetben, lehet majd beugrik akkor amikor nem is gondolnám.

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz