ESET: Hiba az aktivációs szerverrel történő kommunikáció során

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok
olyan problemam van, hogy nem tudom aktivalni az Eset programot, ha beirom a licenc kulcsot, vagy ha probalom a proba verziot is aktivalni, mindig a kov. hiba uzenetet kapom: Hiba az aktivációs szerverrel történő kommunikáció során. Hiba kód ECP.4099
Tanácsra lenne szuksegem. Koszi

17 válasz

+1
+1
-1
Nyilvános

Nem jó a kulcs.

#1
Nyilvános

Vagy: próbálgasd többször. Próbáld másik gépen, másik internet kapcsolatról aktiválni. Próbálj másik DNS szerver címről aktiválni.

#2
Nyilvános

Kulcsot probaltam mar nemtom hany fajtat, akkor marad a probalgatas. A masik DNS szerver cimet hogy erted? Koszi

#3
Nyilvános

“Kulcsot probaltam mar nemtom hany fajtat” – tudod, ennek fényében kissé másképp kellett volna az eredeti kérdésedet megfogalmazni… 🙂

#4
Nyilvános

Az elsődleges cím mellett a szolgáltató meg szokott adni második (esetleg több)  dns címet is. 

#5
Nyilvános

Elnezest kerek a rosszul fel tett kerdesert, szoval amolyan, nem hivatalos licenc verziom van, mintha “blokkolva” lennek. MEg megprobalom mobil netrol…. Koszi

#6
Nyilvános

Ja, hogy nem eredeti vásárolt az Eset… Akkor próbálkozz.

#7
Nyilvános

egyszer volt, hol nem volt , volt egyszer egy jóbarát,akit úgy hívtak, hogy Google…
Nos , ha okosan beszélsz hozzá akkor mutat Neked egy olyan oldalt ahol megtalálhatók a” havontamegjelenőújságkódokamivelkapszérvényeslicenszkódot”..khmmm.?

#8
Nyilvános

Aki nem hiszi, annak utána járnak.

#9
Nyilvános

En tehetek be akarmilyen kulcsot is, midnig az a hibaval fogad, hogy nem tud komunikalni a szerverrel

#10
Nyilvános

Van rá megoldás. Van legalább 1 db nyugdíjas,  pedagógus, eü. dolgozó a közeli hozzátartozóid között? Ha van akkor tessék a nevükben megrendelni 50% kedvezménnyel, 7.107.- Ft-ért. Nem kell utána kínlódnod az aktiválással. Az meg nem jogellenes, ha nagymami, nagypapi, stb. gépére telepíted, amit te használsz, mert ugye kölcsönadták, (????!!!!!) stb. Remélem érthető, mert ennél antiwarezabbul nem tudom leírni, pedig legális liszenszről beszélünk!
Havi 592.- HUF-ot érjen már meg a számítógép ilyen jellegű védelme. A liszensz hosszabítás már csak 4.9xx.- HUF/év lesz. Nem emlékezem a pontos összegre, pedig saját jogon van.

#11
Nyilvános

Ingyenes, és legális megoldás egy free vírusirtó. Az ESET amúgy is ki szokta lőni a hamis kulcsokat.

#12
Nyilvános

Nem értek veled egyet, egy free vagy egy teljes értékű nem ua. Amúgy teljesen legális, ha nagymami vásárol hivatalosan 50%-os nyugdíjas kedvezményre. A liszenszét pedig email-ben kapod meg a Sicontact-tól, majd küldenek postán egy számlát. Azt hiszem ez elég legális.
Megjegyzem, a felhasználó névből és a jelszóból pedig újabban generálnak az Esetnél egy aktiváló kódot, ami nem olyan régi dolog, így nem feltétlen a felhasználó névvel és jelszóval lehet aktiválni. Ez is lehet a probléma. Már amennyiben ez probléma, inkább a termék védelmét szolgálja.

#13
Nyilvános

Első kérdés, kubistar kolléga hajlandó-e az 50%-ot kifizetni. Van tippem. 🙂
Volt nekem mindenféle vírusirtóm, fizetős, ingyenes, de vírust utoljára még az őskorban, akkor is a saját hülyeségem miatt kaptam. Most a Panda – IObit Malware Fighter- Spybot hármas megy, nulla forintért, kifogástalanul.  Szerintem ez van annyira jó, hogy felesleges legyen lopással bajlódni.
Bocs az off-ért, a téma számtalanszor ki lett tárgyalva.

#14
Nyilvános

Igaz, számtalanszor ki lett tárgyalva! Ahány user annyi alternatíva, ugyanannyi indokkal.
Ha nincs 7 rugója/év, akkor használjon sebhintőport vagy mást, ami a fertőzésekre még jó lehet… A lopást nem tartom okos dolognak, az újságvásárlás havi kódokért meg 2x annyiba fog kerülni… (majdnem)
Mindenesetre, ha olvassa, akkor mindenféle buherálás helyett nézze meg EZT
Ha kell a segítség él vele, ha nem úgyis jó. 

#15
Nyilvános

Így van, most ingyen ESET van a fentiekben megadott linken, tessék kipróbálni. Ha így is hibát ír, akkor baj van.

#16
Nyilvános

FREE Esetrol sajna lekestem, erdekes a 8-s verzio gond nelkul megy, viszont tegnap sikerult a 9-s veziot aktivalni es frissiteni is, ma megint nem megy 😀

#17

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz