Eset Nod 32 feltörése és telepítése?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Eset Nod 32 feltörése és telepítése?Pontos leírás kellene a telepítéséről.Előre is köszönöm!

7 válasz

+1
+1
-1
Nyilvános
Profile photo of abissus Staff 2015/08/13

Tört programokat az ember a legtöbb esetben elkerüli, tört védelmi programot meg egyenesen vétek/hiba használni. Komolyan rábíznád a géped védelmét egy tört programra? Ennél ezerszer többet nyújt a beépített Windows Defender.

#1
Nyilvános

Abuissusnak igaza van, de azért a kérdésre is válaszolva:
felrakod a nod-ot, csökkentett módban elindítod a gépet és a törő progit rendszergazdaként futtatod, majd indítod normálban a gépet és elvileg “aktiválva” van a nod.

#2
+1
+1
-1
Nyilvános
Profile photo of László Staff 2015/08/13

Hogyan működik a tört, carak-elt vírusirtó?
Nem tudjuk. Te sem. Senki sem, csak az aki a törést készítette. Amikor egy crack-et, vagy patch-et telepítesz, hogy megúszd a fizetést egy vírusirtóért, azzal magát a vírusirtót és annak fájljait, kódját módosítod. Mivel fogalmunk sincs milyen módosításokat eszközölnek ezek, nem tudhatjuk, hogy valóban csak ártalmatlanul “jóárasítja” a programot, vagy emellett még különböző hátsóajtókat is nyit a gépünkön. Tehát, amikor tört vírusirtót telepítesz, akkor lényegében a törést készítő cracker kezébe adod a teljes géped, az összes fájlod, az összes jelszavad, minden családi fotód, a legtitkosabb dokumentumaidat, e-mailjeidet, még akár az élő webkameraképed is! Megéri? Nem lenne jobb inkább ingyenes alkalmazást használni?
forrás…

 
Szerintem hónaponként letölteni egy magazinos kópiát (vagy megvenni) egyáltalán nem nagy megerőltetés. Barátom legalább 5 éve így használja az XP-s gépén…
A feltörést másként nem lehet értelmezni. Akkor használj inkább valamilyen ingyenes programot. :/
http://dirtywindows.hu/2015/08/13/panda-free-antivirus-2016/
http://www.360totalsecurity.com/en/version/tse/
https://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

#3
+1
+1
-1
Nyilvános

Mi is úgy használjuk, hogy minden hónapban megnézem a kódot chipben vagy pcworldben,néha meg is veszem valamelyiket. Ez teljesen megfelelő. De ahogy mások is irták vannak ingyenes alternativák pl. itt is ajánlottak fél éves bitdefendert. Én sem támogatom a tört biztonsági programot,de attól még használhatod.

#4
Nyilvános

         “TNod-1.4.2.3-Final-Portable” ezt keresd! Ez egy Kód kereső progi!
          Legalább 10-30 működő licencet ad!
 
 

#5
+1
+1
-1
Nyilvános

NOD32 törése (működik, kipróbáltam):
Kell hozzá 1 db nyugdíjas, pedagógus, eü. dolgozó a családban, vagy a nagyon közeli ismerősök között. 7.107.- HUF-ért vásárolhatja meg nagymama, nagypapa stb. a NOD32-öt. Nagyjából ez a legjobb törés amit kipróbáltam, főleg, hogy biztonsági szoftverről van szó!
Mennyivel elegánsabb és biztonságosabb! A hosszabbítás pedig már csak 5.xxx.- HUF!

#6
Nyilvános

Sokáig használtam Eset fix.exe-vel a Smart Security-t, nem volt kedvem kódok után kutakodni, meg amiket találtam, nem voltak jók, de már inkább a chip-es ingyenes kódot használom, nem mintha bármi különbség lenne a program működésében. Amíg törve volt, ugyanúgy jelzett, fogta meg a vírusokat, akár program letöltés közben is. 
A tört vírusirtó is jobb, mint a semmilyen vírusirtó.  A kóddal aktivált vírusirtó jobb mint a tört vírusirtó. 
Aalveus már nem kell csökkentett módban indítani semmit, ha jól emlékszem, a valós idejű védelmet kell kikapcsolni a fix futtatásának az idejére, restart, utánna visszakapcsolni.

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz