Figyelmeztetés: a parancsfájl nem válaszol!

+1
0
-1
Megoldott
Nyilvános

Sziasztok!
Firefoxot használok évek óta. Nem volt vele gondom, de az utóbbi időben sokat gondolkodik, lassul, időnként a Shockwave Flash dolgozik,illetve nem válaszol hiba jelenik meg. Most a legújabb a következő:
(Figyelmeztetés: a parancsfájl nem válaszol
Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Leállíthatja a parancsfájlt, megnyithatja a hibakeresőben, vagy hagyhatja folytatódni.
Parancsfájl: http://www8.hp.com/ww/en/system/include/privacy_cookie.JS:513)
Valami ötlet esetleg lenne e?
Köszi.
 

8 válasz

Nyilvános

Nem sok mindent tudsz csinálni vele sajnos. Az újratelepítés sem hoz változást többnyire, ( egy flash update egy próbát megérne ,meg egy Ccleaner cookie törlés).
Az FF (legalábbis nálam), a 39.xx verzió óta teljesen megzavarodott.
Ma éppen a g3translator kieg. feltelepítését köszöni meg minden indulásnál tegnap az új torrent tornádónak örült (bár nem tudom minek mert nincsenek feltelepítve) 

#1
Nyilvános

Igen, a problémával való együttélésen kívül más lehetőség nem nagyon van, max. a böngészőváltás. A Firefox a 39.x.x utáni verziókat valamiért alaposan elb****a. Nekem ugyan nem köszönget meg fel sem telepített dolgokat, cserébe viszont a Google kereső találatainál az eddig működő “Oldal lefordítása” opció vált teljesen használhatatlanná (IE alatt megy), illetve ismét megjelent nálam is ez a “parancsfájl nem válaszol” jelenség, amit már rég láttam…

#2
Nyilvános

Köszi a válaszokat! A ccleanert futtattam de nem változott semmi. De csak a Firefoxnál van a parancsfájl nem válaszol hiba, mert az Edge ugyan azon az oldalon nem hoz fel ilyen hibát. A Firefox még olyat csinál újabban, hogy keres a homokóra megáll mintha lefagyna és a bal felső sarokban írja a (Firefox nem válaszol) .

#3
Nyilvános

A homokórás megállás szintén a parancsfájl hiba miatt jelentkezik, csak nem az oldal töltést akasztja meg hanem az egész böngésző folyamatot a felugró ablak előtt.
A 2.CentBrowser és a 3.Seamonkey böngészőm nekem is tökéletesen megy az FF által talált hibák nélkül ugyanazokon az oldalakon.
Az FF belassulás ellen NÉHA (!!!) segít ha indulásnál egyből megnyitsz egy új üres ablakot is, hogy ez pontosan mit és hogyan javít igazából nem nagyon értem…. viszont a  sebességét vissza nyered vele átmenetileg.

#4
Nyilvános

Köszi a választ!

#5
Nyilvános

Na pont ezért nem használok FF-ot. A másik, a plugin konténer, ami miatt be szokott fagyni a FF. Érdekes, Linuxon ugyan beépített böngésző a FF, de ott is csinálta ezt nem régen, 1-2 hete.

#6
Nyilvános

Nos… Lehet, hogy csak a Firefox biztosította túl a dolgokat.
A Firefox — eszközök — kiegészítők — Shockwave Flash — Beállítások útvonalat követve az “Adobe Flash védett mód bekapcsolása” négyzetéből kivettem a pipát, majd a Firefox újraindítása után mind a Shockwave Flash, mind a parancsfájl hibaüzenetek megszűntek. Normális víruskergetővel a gépen nem hinném, hogy gondot okozna a Flash védett módjának kikapcsolása, főleg hogy inkább csak hibákat generált.

#7
Nyilvános

Köszi a válaszokat, semmit nem csináltam de egy jó ideje nincs hiba. Lehet, hogy egy Firefox frissítés oldotta meg a gondot.

#8

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz