Freemake Video converter

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Ki tudna segíteni? régen használom, használtam a Freemake Video Convertert, ami elvileg ingyenes. Most a használatát, valami valami Gold Pack, vagy Web Pack fizetésével korlátozták. Most akkor még is fizetni kell érte? Nem mindent éretek, minden angolul van. Van valami, kikerülő okosság? Megköszönném a segítséget! 

3 válasz

Nyilvános

Próbáld meg ezt. (Néhány programot már kipróbáltam az oldalról, de semmi járulékos pluszt (kvázi vírus és tsai) nem kaptam, viszont mindegyik megfelelően működött.

#1
Nyilvános

A Gold Pack valóban nem ingyenes, de nem kell telepíteni, egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni a kezdő képernyő közepén látható csinos kis ábrát. Maga az alapprogram ingyenes továbbra is.
A Freemake honlapján jobb oldalon felül kiválasztható a magyar nyelv (maga a program is tud magyarul).
Amikor a progi jelzi, hogy frissítés jelent meg, én nem engedem automatikusan települni, hanem ellátogatok a honlapra. DE ott sem a “Letöltések” menüpontra kattintva megjelenő “online” telepítőt töltöm le, hanem legörgetek az oldal aljára. Itt egy kis kék gömb ikon mellett olvasható egy apró betűs szöveg, a végén “offline versions” feliratú hivatkozással. Az erre a linkre kattintva megjelenő oldalról töltöm le a komplett telepítőt és ezt telepítem rá a korábbi verzióra. Itt találod

#2
Nyilvános

Szia!
Én ezt ajánlom, nem nagyon kell szórakozgatni vele és azt bőven tudja mint a Freemake.
https://handbrake.fr/features.php
Bye Totony@s

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz