Frissítés miatt elveszett szöveg szerkesztési oldalak visszaszerzése.

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Az op. rendszerem Win 10 pro. 64 harmadszori nekifutásra ma sikerült a legújabb 1709-es frissítést befejezni a gépnek 10 GB havi internet mellett, össz. 16 GB adatom bánja ??? (ilyen sok a frissítés, igaz előtte kiírt vagy 60 db-ot, tegnap jött meg a 10 GB adat csomagom és már az elején kezdte  a frissítést nem engedte a gépet lekapcsolni 2 óra elteltével újra indította a gépet és meglepődtem mert teljesen más lett sokkal többet tud mint a régi de viszont 5-6 oldalnyi szöveg szerkesztésem volt a frissítés előtt (lakóház villamos hálózatának felújítási tervezete) elég sok képlet-egyenlet,stb. csak másfél oldal maradt meg. nem tudom a többit visszaszerezni és nem akarom újból kezdeni (mert eléggé fárasztó 64 évesen szemüveggel) ha valaki tudna segíteni hogyan lehet visszaszerezni az elveszett szövegszerkesztést az nagyon nagy segítség volna számomra.     

7 válasz

Nyilvános

Szerintem a helyi-lemez: c-n kéne körülnézni  van ott egy Windows.old nevű mappa annak tartalmát érdemes átnézni mert oda menti nagyobb frissítéskor a régi Windows adatokat és mindenből egy biztonsági másolatot is képek,zene,szöveges dokumentumok stb,  ha szövegfájlban voltak elmentve a keresett dokumentumok jó eséllyel ott meglesznek. A Windows.old mappa szerkezete olyan mint a mostani Windows-é, ha az asztalra volt elmentve akkor a Windows.old/Felhasználók/Saját mappa/Asztal útvonalon kell kutakodni. Sok sikert! 

#1
Nyilvános

Sajnos mindenhol néztem de a 7 oldalból csak másfél oldal van meg.
Átnéztem a “C” meghajtó teljes tartalmát (jól meghízott -50 GB méretű) ott sincs de rengeteg üres mappát találtam. 

#2
Nyilvános

Nem teljesen világos hogy fájlt keresel vagy megvan a fájl csak a tartalma csökkent. Nézd meg a régi temp és recent könyvtárakban is.

#3
Nyilvános

Hát az úgy volt, hogy e hó 14-én megjött a 10 GB internet csomagom, előtte másfél oldal elvolt mentve. Aztán 14-én éjfél után lett megint internetem (10 GB) rögtön elkezdte a frissítést a gép, kiírta ne kapcsoljam le —na ekkor egészítettem ki azt a másfél oldalas irományt 7-8 oldalnyira, a gép befejezte a frissítést 6 GB adatmennyiségben és elkezdte a telepítés előkészítését. — néztem az adatmennyiség fogyását hát olyan gyorsan fogyott mint a frissítéskor — ekkor megijedtem, hogy megint lekapja a 10 GB-ot (már kétszer felemésztette), egyszerűen mentés nélkül kikapcsoltam a gépet, (mert már nagyon fáradt voltam és már hajnalodott). Reggel bekapcsolás után után 2 órán keresztül kiírta a gépet semmikép sem szabad lekapcsolni, utána újraindult és egy merőbben más sokkal többet tudó egyszerűbb rendszerem lett, csak az irományomnak az a része hiányzik, amit késő este nem mentettem el a gép kikapcsolásakor.      

#4
Nyilvános

Aham. Ami nincs mentve az nem létezik. Akkor itt szerintem nincs megoldás csak az ismételt hozzáírás és mentés.

#5
Nyilvános

Hát az elején én is erre gyanakodtam. Ezért írja a gép, hogy telepítés estén minden alkamazást zárjon be, megkezdett írományt mentsen.  

#6
Nyilvános

Pontossan.

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz