Frissítés nélkül hibát jelez, ha frissítem Driwer Booster-rel összeomlik .

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Sziasztok új gép darabokban vásárolt. A hiba két hét után jött kb. 
alaplap ashrock Z370 Pro 4 frissített biossal
proc I5 8400
video Gtx1050 gigabyte
ha valakinek van ötlete szívesen meghallgatám
előre is köszi.
Laci

11 válasz

Nyilvános

Próbálj kicsit összeszedettebben írni. (És nyugtass meg, hogy a Windows 10 van telepítve)
A BIOS mindenképpen legyen a legfrissebb (első hozzászólásod szerint megvolt, a másodikban kérdezed, hogy frissítsed-e). Na és ha duplázza a TV-t, vagy duplán szól? Mi az hogy visszakerült a hálókártya (pontosabban hálózati vezérlő – gyanítom sokan itt életükben nem láttak már hálózati kártyát külön) régi driver? Miért került vissza? Volt egyáltalán konkrét működési hiba?
A Windows 10 telepítés után (mert nagyon remélem az fut) futtatgattad a windows frissítést, vagy rögvest nekiálltál driverek telepítgetni? (érdemes megvárni a Windows saját frissítéseit – mindet! – és csak utána telepítgetni drivereket, ha szükséges, és csak az Asrock honlapról. A driver Boostert felejtsd el.
Szóval egy rakás kérdés felmerül, ami nélkül segíteni sem lehet.

#
Nyilvános

Remek, már csak a hibát kellene megismerni… 🙂

#1
Nyilvános

Igen,kicsit érthetetlen az egész.
A Driver Booster egy program ami automatikusan frissíti a drivereket,ahogy a neten olvasom. Én sose használok ilyent mert szerintem teljesen felesleges egy ilyen program. Fel kell tenni a drivereket az eszközök driver cd-jéről vagy a gyártó honlapjáról letöltve. És kész.
Ha minden jól működik akkor felesleges azon barkácsolni hogy állandóan frissebb driverek legyenek a windows-on.Ráadásul nem is frissülnek sűrűn, néha hónapok telnek el. Azt pedig senki nem állítja hogy egy friss driver jobb vagy többet tud mint a régebbi. A frissítést inkább kézzel érdemes végezni,de csak akkor ha valami nem megfelelően működik..

#2
Nyilvános

Oh bocsi.
Hibát okoz a hangeszközökben, megduplázta atv-t (mint hangezközt )   amit monitorként használok.
A háló kártyában ( visszakerült arégi driwer) ki ki dobál netes játékokból de ritkán.
Itt vettem eszre az eszközkezelőben a hibát, nem tudtam manuálisan mire frissítsem, ekkor került a képbe a Driwer B. az megtalálta lefrissítette, na onnatól nem indult, nem tudta magát megjavítani  csak a visszaállítás működött. valójában nem is tuom mit csinál ez a (kabylake) de sok helyen olvasható és a csipszettel van összefüggésben. most megy, de ha bekrepál tudnom kéne mit csináljak vele.
KabyLake PCI Express Root Port #10 – A2B1  (hiba az eszközök között.) 
az alaplapét frissítsem? (bios)
 
vagy az intel chipset-ek közül keresgéljek?
hagyjam így amíg megy?
és ha megáll? megint 🙂

#3
Nyilvános

Első lépésként kövesd azt amit írtam. intel chipset csomagot felrakhatod..

#4
Nyilvános

A Goggle első 3 találata :
1: https://www.youtube.com/watch?v=6PsuZ_z-KJg
2: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3469665/kabylake-pci-express-root-port-a2b1.html
3: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3469665/kabylake-pci-express-root-port-a2b1.html
mindegyik a te problémáddal foglalkozik, és hallgass a többiekre ne használj ilyen Driver Booster szemetet ( max akkor ha mazochista vagy 🙂   ) 

#5
Nyilvános

Az egészből csak azt nem értem, ha az újabb driver valamiért nem jó, miért kell azt a programot szidni, amelyiknek az a dolga, hogy az új drivert megtalálja? Ha valakit átvernek a benzinkúton, akkor kidobja a navigációt, amiért a kúthoz vezette?

#6
Nyilvános

Mi nem szidjuk csak nem javasoljuk a használatát!
Ezek a programok nem megbízhatóak,ki tudja mi a fenét töltenek le és mit csinálnak a háttérben. Az én első gépemen win3.1 volt és azóta végigmentem minden oprendszeren. Soha nem használtam ilyen külső programot a driverek letöltéséhez és midig minden működött. A felesleges dolgok mindig hátrányokkal járnak. 

#7
Nyilvános

Nem mindenki guru, sok ember azt se tudja egy frissítésnek hogy kezdjen neki. Én is megvoltam Driver Booster nélkül, most használom, jónak tartom. Nem úgy mondok véleményt, hogy nem ismerem a programot. Szerintem akinek nincs rá szüksége, megoldja, aki meg használja, miért kell lebeszélni? De ez itt OFF, bocsi.

#8
Nyilvános

Van egy jó mondás amit be szoktam tartani:
“Azt a vitát nyerheted meg amit el se kezdesz.”
Részemről le is zárom.

#9
Nyilvános

Mindenkinek köszönöm.
 

#10

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz