Hibás parancsikon

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Tudom sok ilyen találni a neten de ezt most valahogy nem tudom megoldani és kíváncsi lennék miért.
Már töröltem az ikon gyorsítótárat, újraindítottam, újra raktam az aktuális programot és semmi, a képen látszik a tallózásból sincs ikonja.
A rendszer most lett telepítve, kizárt, hogy valami baj van vele, arra emlékszem mikor feltettem az Afterburnert akkor első indításnál rebootot kér, na avval a lendülettel le is húztam az UAC -ot(mint mindig) h ne kelljen még1 indítás, azóta ilyen az ikonja. Valahol olvastam h ilyenkor előfordul h nem tudja levenni a pajzsot az ikonról és ezáltal sérül az ikon, de megoldható az iconcache.db törlésével a Local mappában, de mind ezt hiába csinálom meg. A programot hiába telepítem újra, UAC -al vagy a nélkül semmi változás! A rendszer Windows 7 64 bites.
LINK
 

2 válasz

Nyilvános

Szia, parancsikon-jobb egér katt- speciális – futtatás rendszergazdaként pipa, utána ikon csere és leokézni. Win10-nél a rendszerrel összefüggő külső telepítésű segédprogramok parancsikontját egy mappába gyűjtöm az asztalon. Ha beteszem a mappába a parancsikont, üres ikonként jelenik/ ha pl. visszateszem az asztalra megint megjeleníti az ikon képet/ meg és elkell végezni a leírt műveleteket, hogy az ikon kép megjelenjen. 

#1
Nyilvános

Ez sem segített, egyébként Win 7 -es rendszer elfelejtettem bele írni, a 10-esről tegnap mondtam le mert olyan gyermek betegségei vannak, hogy a pofám leégne ha a fejlesztői között lennék, másodlagos rendszenek jó lesz figyelni a baklövéseiket 😀
De most a sors úgy látom kib@szott velem mert feltettem a 7 -est és lásd itt az első gyermek betegség, egyébként a probléma ott kezdődik, hogy a Win intézője nem tudja megjeleníteni az exe ikonját sem ez látszik a képen is, Total Commanderben jól látszik az ikon.

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz