Hirtelen nagyon hangos

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok! A problémám a következő lenne, amit egy példával fogok szemléltetni az egyszerűség érdekében:

Tehát egy lejátszási listát elindítok a zene lejátszóban egy bizonyos hangerőn. A következő zeneszám, vagy az azt követő (ez nem tudom mitől függ, gondolom véletlenszerű) sokkal hangosabb, szinte üvölt, és mikor halkítok, vagy hangosítok egyetlen értékkel is, akkor visszaáll az eredeti, ahhoz képest sokkal halkabb hangerőre.. Hangkártya drivert már cseréltem.

Ha youtubeon hallgatok esetleg zenét és váltok, ugyan így előfordul, esetleg ha elindítok egy filmet, lehet, hogy az is sokkal hangosabb lesz.

A gép egy Asus X550L. Windows 10 fut rajta jelenleg, de 8.1-el is megtalálható volt ez a hiba.

6 válasz

Nyilvános
Profile photo of Cartman Staff 2016/03/02

A hangkártya beállítószoftverében szokott lenni olyan opció, hogy normalization, vagy kiegyenlítés. Talán az okozza. Próbáld meg kikapcsolni.
imgur-image
 

#1
Nyilvános

Ezzel együtt kell élj, aki kódolja az lövi be a db szintet …

#2
Nyilvános

Köszi a gyors választ. Cartman, ezt már próbáltam, mégis csinálja ennek ellenére. Csak valami driver probléma lehet, de nem tudok rájönni melyik…

#3
Nyilvános
  1. Látom Zozo válaszálval nem foglakoztál pedig benne az igazság..
    Nincs megoldás. Esetleg egy: letöltöd a fájlokat és kódolsz belőle mp3-at egy olyan programmal ami normalizálja a fájlban a hangerőt. 
#4
Nyilvános

Gondoltam már erre én is, de nekem nem úgy néz ki, mintha ez lenne a hiba. Lehet rosszul próbáltam körbe írni a problémát és nem egyértelmű, nem tudom. Minden esetre köszönöm mindenkinek, hogy válaszol.

#5
Nyilvános

Én sejtem miről beszélsz, de én csak YT videóknál tapasztaltam még nem is olyan rég mikor windows 8.1 meg utána 10 -et használtam rendszeresen, most már egy ideje 7 -est használom hozzáteszem ugyanazokkal a programokkal driverekkel(újak).
De emlékszem meg sem kellett mozdítani a hangerő csuszkát, elég volt csak rákattintani, és ez egyik haveromnál szintén jelen volt, nem jöttünk rá mi okozza.
 

#6

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz