Hogy lehet kiolvasni egy eredeti nod32 serial számát ?

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Sziasztok !
Újra szeretném telepíteni a gépem, de a megvásárolt (1 éves előfizetésű) Nod32 vírusirtót is majd fel szeretném újra rakni, de a digitálisan vásárolt kulcsom sajna nem találom, nem emlékszem hová írtam, valamelyik .txt file -ba, de nem találom. Hogy lehetne kiolvasni a serialt ?
Köszi !

5 válasz

+1
+1
-1
Nyilvános

http://support.eset.hu/kb3762/?viewlocale=en_US

#1
+1
+1
-1
Nyilvános

#2
Nyilvános

 Ok, köszi, de valami program nincs hozzá ?

#3
Nyilvános

Lásd fent.. Ha a nod megcsinálja akkor minek?

#4
Nyilvános

Mit csinál meg a NOD32? Amit Permafrost javasol, az nem más, mint a régi (azt hiszem a 9-es verzió előtti) password-jelszó páros alapján ad egy kulcsot, ami a 9-es verzió óta dívik a Nod32-nél. Vagyis a régebbi verziókhoz kapott licencet konvertálja át az újabb verzióknál használt kulcsra – ahogy az a linkelt oldalról ki is derül. Ennyi.
Ha még nem járt le az éves előfizetése (ahogy írja), akkor Ő már biztosan kulcsot kapott, ergo a fenti linknek nem sok hasznát veszi. De még ha password-jelszó párost is kapott volna, azzal sem megy semmire – ha egyszer nem találja…
Amennyire tudom, nem szedhető ki a kulcs, ha elveszett. Ellenben az Eset hiresen jó támogatással rendelkezik, tehát ha igazolni tudja a vásárlást, szerintem készséggel segítenek neki.

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz