Hogy tudnék win 10 alatt mappát létrehozni totál commanderrel?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Amióta a win10 van fent, nem lehet total commanderrel új mappát létrehozni. A régi, win7 rendszer alatt semmi gond nem volt.
Érdekes módon a portable verzióval működik minden rendesen, csak a telepítős kever be.

7 válasz

Nyilvános

Így:
https://i.imgur.com/HWxl5g5.jpg?DirtyWindows.jpg

https://i.imgur.com/2f2uole.jpg?DirtyWindows.jpg
 

#1
Nyilvános

Most mi van? A mappa létrehozása világos, csak jelenleg akadozik a dolog, amióta a win 10 feltelepült, azóta nem megy. Hiba üzivel elutasítja a mappa készítést. A hiba üzenet szövege valami ilyesmi: A mappát nem lehet létrehozni, mert a tcmadminhoz nem lehet hozzáférni. De mint írtam fentebb, a portable verzió simán megoldja, csak a telepítős problémázik.

#2
Nyilvános

Próbálkozz egy teljes törléssel és egy újratelepítéssel.

#3
Nyilvános

Üdv. Ha csak fájlkezelésre használod a Total Commandert, akkor szakíts vele. Szerintem már a Win7-nél is felesleges, berögződött program volt, de a Win8-Win10 esetén teljesen feleslegesnek tartom fájl kezelés szempontjából. Egy új mappát simán létrehozhatsz egy Ctrl+Shift+n kombinációval is. Valamint ha megnyitod a szalag menüt, a Nézetnél beteszed a pipát az Elemek jelölőnégyzeteihez, majd visszaváltasz Kezdőlapra, akkor számtalan művelet elvégzése válik elérhetővé akár több egymástól távolabb elhelyezkedő fájl esetében is.
http://kephost.com/image/clZI

#4
Nyilvános
  • Köszi a válaszokat, megoldottam portable verzióval. Ftp-re használom leginkább a commandert, és igen, tényleg őskövület vagyok, mert megszoktam és érzem a hiányát, ha nincs. 🙂
#5
Nyilvános

Még hogy őskövület, piha… Akkor én mi vagyok a FAR Managerrel…? 🙂

#6
Nyilvános

Az azért nem véletlen, hogy Ghisler-ék még mindig folyamatosan gondozzák.

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz