Hogyan aktiváljam a Windows 10-et?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

 Sziasztok!
Vásároltam egy használt laptopot. Windows 10 van rajta. A jobb alsó sarokban írja folyamatosan, hogy aktiváljam.
Az eladó képtelen rá.
Hogyan tudom aktiválni?
Köszönöm szépen!

7 válasz

Nyilvános

Ha itt az oldalon rákeresel, 30-40-50 ezzel foglalkozó témát találsz.

#1
Nyilvános

Innen számos aktivátor letölthető:
https://oprend.hu/infusions/downloads/downloads.php?&cat_id=34
A teljes tartalom csak akkor érhető el ha regisztrálsz, egyébként csak 2 lehetőséghez ad hozzáférést az aktivátorok tekintetében.

#2
Nyilvános

https://forums.mydigitallife.net  Ide regisztrálsz,ök az eredeti fejlesztök!!Máshonnan nem javasolt letölteni.Majd regisztráció után beirod a keresöbe ezt:KMSpico és letöltöd.Kicsomagolod a letöltött rar fájlt,majd kmspico.exe-t Futtatod Rendszergazdaként(Fontos hogy igy futtasd).Feltelepited.Majd elinditod,katt a nagy piros gombra és aktivált lesz.Minden rendszerinditásnál az autopico kms megújitja az aktiválást,igy örök aktiválás az eredmény. Videó az aktiválásról:https://www.youtube.com/watch?v=ZgY3BDxJ81o

#3
Nyilvános

Én jobb szeretem a portable verziót ami nem dolgozgat a háttérben, nem nagy dolog 180 naponként újrafuttatni.

#4
Nyilvános

Bár még jelenleg a legtutibb ha van egy legális W7 vagy W8.1 kulcsod, azzal simán aktiválható. Állítólag év végéig él ez a lehetőség. Én mostanában igyekeztem is ezt kihasználni.

#5
Nyilvános

JDboy akkor neked a Microsoft Toolkit a nyerö.Annyi hogy nem az Ez Activator lehetöségre kattintasz hanem az Activate.ez nem telepit auto kms szolgáltatást.

#6
Nyilvános

Vagy a KMSAuto Net. Idáig ezt használtam azokban a ritka esetekben amikor nem sikerült “hivatalosra” aktiválni. Ezt sem kell telepíteni. Igaz mióta létezik a W10 talán kétszer használtam a többi gépet megoldottam a köreimben tartósan aktiváltra. Anno még a frissítéses módszerrel a KMSPicoval aktivált W8.1-ből is tartósan aktivált W10 lett a frissítést követően. Az utóbbi időben pedig W7, W8.1 kulccsal. 

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz