Hogyan frissítsek Windows 10 1607-ről frissebbre?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok!
 
Ne haragudjatok ha már volt a kérdés, de nem találkoztam vele.
Olyan problémám volna, hogy jelenleg Windows 10 Enterprise N-t használok 1607-es legfrissebb buildet. Nem tudok felfrissíteni 1703-ra vagy 1709-re. A gépházban a frissítéseknél kiírja hogy “Már úton van a Windows 10 alkotói frissítés…stb” Még nagyon az elején próbáltam, de instabil volt így visszaálltam a régire. Ha a linkre kattintok elvisz a MS support oldalára ahol letudok szedni egy W10 update.exe-t. Elindítom, elkezdi csekkolni a rendszeremet, majd kiírja az OS-nél hogy: “Contact your system administrator to upgrade windows server and enterprise editions. Rengeteg adat van már a gépemen és körülményes lenne újrahúznom, de ha nincs más megoldás akkor sajnos muszáj leszek.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv,
Miku

4 válasz

Nyilvános

Tényleg muszáj? Azért eget verő csodák nem érkeztek azzal az “új” verzióval. Szerintem ennyi strapát nem ér meg. Másrészt, ha mégis egyszer frissítesz, semmilyen adat nem vész el!

#1
Nyilvános

Hát nem tudom, azért azt gondolnám hogy a 1709-es verzióban már jobb dolgok vannak.

#2
Nyilvános

” Rengeteg adat van már a gépemen “  – nem tudom ez pontosan mit takar de a rendszer partición lehetőség szerint ne legyen semmi fontos adat h bármikor újra lehessen telepíteni. Ha ezt ismered akkor tekintsd tárgytalannak amit erről írtam.
Bár én soha nem használom ezt a fajtát de valahonnan úgy rémlik h weben (update) módszerrel ezt nem lehet frissíteni csak iso-val felrakni.
Megpróbálhatod esetleg egy másik rendszerről vagy saját magáról (ez csak ötlet persze) elindítani hátha felajánlja a választás lehetőségét a frissítésre ( 1 % esélyt adok neki).
 
 

#3
Nyilvános

Köszi a válaszokat! Igazából informálódás céljából tettem fel a kérdést, hogy járt-e már más is hozzám hasonlóan, hogy megakadt az upgrade 1607-en.

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz