hogyan kell superusert frissiteni

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

 A superusert nem tudom frissiteni sehogysem .nem azért mert a rendszer romon 1,6MB van .

6 válasz

Nyilvános

Ha te mondod… De akkor mi a kérdés, ha állítasz valamit? A SU-hoz kellene segítség, vagy a kérdés megfogalmazásához? Mindkettőhöz. Meg úgy általában szerintem…
Ess neki még1x, hadd legyen értelme ennek az írásnak… Mellesleg az 1.6 MB a mai világban k…a kevés ember!! Már a régi floppy alias kis lemezek is 1,44 MB-osak voltak. Ha mond ez neked valamit.
Ez az 1.6 MB ahhoz sem elég, hogy rátüsszentsek a telóra.

#1
Nyilvános

pedig igy van
TITANIUM BACKUP-al néztem meg.
 
EZT IRJA:
rendszer rom 301MB -szabad 1.6MB
belsö:110MB-szabad 33MB
sd:3.8GB-2.40GB szabad

#2
Nyilvános

Szerintem nem érted. Nem azt vontam kétségbe, hogy tényleg ekkora szabad hely van, hanem, hogy elég lesz-e a frissítéshez. Elhiszek, minden paramétert.
Egyébként milyen készülékről van szó? Elég réginek tűnik. Miért akarsz SU-t frissíteni? Esetleg a SU ajánlja fel az új verziót, vagy a “su bináris”-ról van szó?
Mellesleg nagyon kevés minden paramétered. Gyengébb teljesítményű készüléken (Galaxy S+) nekem sem engedte. Az sem mindegy milyen SU-t használsz, volt amelyiket nem tudtam frissíteni. EZ a SU alapjában 5.6 MB, ha nem ez van próbáld ki. Nekem ezt frissíti minden gond nélkül. Ha nem menne, akkor uninstall, reinstall. Ha így sem, akkor vagy nincs rootolva (TB fut root-olatlan készülékeken is) a készülék, vagy kevés a frissítéshez a hely.
Ha több helyet akarsz, akkor használd ki a TB adta lehetőségeket, hogy nagyobb legyen a belső tárhelyed (sokkal nem lesz nagyobb). Gondolok itt olyan felesleges (gyári) alkalmazás eltávolítására, melyeket nem használsz, ha van ilyen.
Persze ehhez alapos megfontolás kell, illetve előtte fagyaszd le. Ha a fagyasztással működik minden flottul, akkor mehet a kukába. 

#3
Nyilvános

akai glory F3 a telefon
root checker szerint root-olva van
de a superusert sehogyan se tudom frissiteni

#4
Nyilvános

a superuser binárist frissiteni kell .
utánna azt irja hogy hiba történt telepitéskor. küldje el a hiba naplot a fejlesztönek
 
a super su-t is probáltam ugyan ez a helyzet.

#5
Nyilvános

probáltam recovery modban is frissiteni a supersu-t.  de ezt irta:E: signature verification failed

#6

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz