Hogyan lehet a Navigon szoftverében a SID értéket megváltoztatni??

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

4 válasz

Nyilvános

Ez egy vicc, a tárgymezőben a kérdés, a köszönés felhőben, szintúgy a szövegmező. Megérdemelnéd, hogy kidobjuk az egészet… 🙁
A Navigon esetében pontosítsd a SID jelentését, fontos a konkrét értelmezés, hogy korrekt lehessen a válasz.
Itt: http://dirtywindows.hu/discussion/topic/navigon-7071-plus/#post-126311 már írtál róla erről van szó?
Ha igen, akkor ez azt jelenti, hogy bizonyos országok esetében meg kell vásárolni a szolgáltatásazonosítót, ami lehet license, de lehet bármi más is, ország, vagy régió vonatkozásában, pl. titkosítás feloldása…, viszont lehet tiltani, kiiktatni, hogy a program ne keresse:
[tmc]
ignore_sid=1                ;Sid átugrása, 0 nem
Üdv.: vaczak

#1
Nyilvános

Kedves vaczak9283 ne bánj így velem!!
A családban 5 Navigon van de Magyarországon nem fogják a TMC-t. Valóban korábban is erre kértem segítséget. A Navigo  ( amit a Garmin megvett nem hajlandó kiadni egy frissítést. Történt, hogy a hazai TMC szolgáltatója SID értéket változtatta néhány évvel ez előtt (2012 ?) az óta a Navigonok nem fogják a hazai TMC-t. Külföldön nincs ilyen gondom!!
Ennyit tudok!!

#2
Nyilvános

Kedves vaczak9283! Júniusi válaszomra nem reagáltál!
Valahol a gépben csak lehet állítania a SID értéken!!

#3
Nyilvános

Üdv mindenkinek!
Ez a Navigon TMC  buhera engem is érdekelne,mert van egy Seat Garmin NFS4 navim/Navigon szoft fut rajta/ és talál adót de eseményeket nem tölt be. A Live szolgáltatás próba ideje is lejárt és a Garmin Fresh program nem ajánl semmilyen elő fizetési lehetőséget. Az ügyfélszolgálat meg nem elérhető,tehát amióta a Garmin bekebelezte a Navigont,itt a keleti régióban mi a Navigonosak magunkra lettünk hagyva.

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz