Hogyan lehet az otthoni kamerarendszert win10 alatt látni?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

7 válasz

Nyilvános

Azért egy kicsit részletesebb “rendszer leírásra” szükség lenne.

#1
Nyilvános

XP alatt feltelepítve a No ip duc,minden beállítva,internet explorer alatt be tudok lépni a kamera rendszerbe.Win 10 alatt nem tudom ezt elérni.

#2
Nyilvános

OK,de hálózaton belülről vagy neten keresztül szeretnél belépni? Mert az se mindegy,amit meg írtál még kevés infó..

#3
Nyilvános

Netről szeretnék,pl.ha elutazunk nyaralni,akkor onnan rá tudok nézni a kamerákra. DVR-04LEAS a központ. A DUCSETUP progi van fent XP alatt.Milyen infóra van még szükség?

#4
Nyilvános

Még annyit,hogy explorerbe beírom a megadott ip címet,akkor kiad egy ablakot ahova a felhasználó név és jelszó megadásával be tudok lépni a központba és onnan hozzáférek a beállításokhoz vagy a kamerákat látom illetve vissza is tudom nézni a felvételeket.

#5
Nyilvános

Valószínűleg van routered. Fixre kell beállítani a kameraközpont ip cimét és erre az ip-re /ha a router mondjuk 100-tól oszt ki ip-t akkor a kameráét állítsd 120-ra./  egy portforward-ot kell végezned a routerben! Ehhez tudni kell milyen portokon üzemel a kameraközpont. Ha jól emlékszem két portról van szó. Nézd meg a kézikönyvében.
Segítség: https://portforward.com/router.htm
Erősen javasolt egy fix ip a szolgáltatónál hogy elérd a rendszert vagy egy olyan megoldás hogy a routerben beállítsd az ip cimed elérését. PL: dyndns
Pc-n is megoldhatod ugyanezt  másik megoldással,de akkor nem kapcsolhatod ki a pc-t mert szolgáltatói ip váltásnál már nem éred el a rendszert.

#6
Nyilvános

 Köszönöm szépen.Inkább maradok az XP-n,sokkal egyszerűbb,van egy MSI U100 laptopom,azt fogom erre használni.

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz