Hogyan lehet egy összekavart rendszert rendbetenni

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Tisztelt fórum társak.Volt egy asztali PC 2 HDD,vel.Feltelepítve rá Win10 Insaider ami állandóan nőtt,volt egy másik partició amivel bőviteni akartam.Külső progit hasznéltam ami engedélyezte az egyesitést.A baj innen kezdődött.A pc bekapcsolás után elkezddi a beolvasást,majd fekete,kek képernyő.Live CD betétele esetén létom a particiókat,de nem tudok vele mit csinálni.Kérlek benneteket segítsetek,amit lőre is megköszönök.

3 válasz

+1
-1
-1
Nyilvános

(tovább…)

#1
Nyilvános

Több lehetőség is van , a legegyszerűbb és a legjobb az újra telepítés. A másik pedig az h beteszel egy telepítő eszközt , elindítod és azt választod h  – számítógép javítása – hibaelhárítás – speciális lehetőségek – indítás javítás. Van még egy parancssori megoldás, a menete ugyanez csak a spec.leh. után  a cmd-t kell választani (ha jól emlékszem itt jelszót kér) –  és ott beírni ezt: Bootrec.exe /FixMbr. El lehet jutni egyszerűbben is a  parancssorig (cmd) – úgy h amikor bejön a telepitésnél a nyelvválasztás akkor adsz neki egy shift+f10  – ezzel előhívod és utána beírod a fenti utasítást.

#2
Nyilvános

Tiszteit pompon-nem értem mit .jelent a “tovább”. Kedves Senki alfonz:meg csináltam az újra telepítést,néhány perc mulva össze omlott.Az indditás javítás sem seitett.Ha nem megterhelő számotokra tisztelettel kérem továbi segítségeteket.

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz