Hogyan lehet kiexportálni a Windows 10 beépített levelező programjából a leveleket?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok.
Meglehet szó esett itt már erről, de én nem találtam túl sok mindent a témában, ezért felteszem itt is a kérdést.
Miként lehet a Windows 10 gyárilag beépített levelező programjából a leveleket kiexportálni?
Még a Microsoft support oldalán is csak annyit javasolnak hogy egyenként mentsük ki a leveleket, ami enyhén szólva is röhejes.
Egy másik megoldás szerint az alábbi elérési úton megtalálhatóak a levelek, de ez két okból is zsákutca. Egyfelől mert a Localstate mappában nekem már nincs Indexed mappa, másfelől ha lenne sem tudnám mit kezdjek az ottani adatbázissal. Azt feltételezem ugyanis hogy nem tudom egy az egyben bepakolni pl egy Outlook alá mint a PST-t. A microsoft szerint az adatokat itt találom: 
C:\Users\Username\Appdata\Local\packages\microsoft.Windowscommunicationsapps\Localstate\Indexed\Livecomm\any folder name\any folder name\mail
Ha tudtok ajánlani olyan alkalmazást ami tudja hol vannak a kérdéses adatok és képes “értelmezhető” formátumba átrendezni, amivel a Thunderbird vagy az Outlook már tud mit kezdeni, nekem az is tökéletesen megfelel!
Szóval ha van bárkinek ötlete azt szívesen venném!
Köszönöm!

4 válasz

Nyilvános

https://support.mozilla.org/pl/questions/1159387

#1
Nyilvános

Köszönöm a jószándékod, de a belinkelt oldalon a srác Vista rendszerről szeretné a Live Mail dolgait leszedni, ami nem az mint amit én keresek.
Az ott ajánlott Mail Store Home program (azon kívül hogy kerek perec vírusnak nézi a rendszer) nem igazán nyújt megoldást, mert úgy tűnik ez sem tud mit kezdeni a Windows Mail-el 🙁
 

#2
Nyilvános

Telefonnal találtam az oldalt és nem olvastam végig…
 
https://addons.mozilla.org/hu/thunderbird/addon/importexporttools/

#3
Nyilvános

Egy próbát megért … köszi 😉
 

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz