Hogyan lehet visszalépni csökkentett üzemmódból normál üzemmódba

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

HP Probook 6460b, windows 10 OS.
Spyware eltávolítás céljából csökkentett üzemmódba (ráadásul véletlenül a “hálózat nélkül ”  opcióra kattintva)  kapcsoltam a gépet, nem tudok visszalépni normál módba. Csak az indítási képernyő jelenik meg, billentyűzettel tudnék valamit kezdeni, de nem sikerült kiderítenem, melyik gyorsbillentyű vagy kombináció oldaná meg a problémát (hálózat visszanyerése ill, indítás normál üzemmódban. 
Köszönöm a segítséget, egyszerű felhasználó vagyok, nem sértődöm meg a szájbarágós, “lépésről lépésre” magyarázattól, sőt….!!!!

5 válasz

Nyilvános

Szia
itt leírt szerint:
https://support.hp.com/hu-hu/document/c03530800
elvileg ha befejezted a csökkentett módban a mókolást, akkor katt a sart gomb, újraindítás és be kellene töltődnie szokásosan a win 10-nek.
Ha nem így van, akkor én mentenék a noti winchesterről egy másik gépre mindent és 
javítás vagy az újratelepítés valamelyik módozatát választanám.
(Kártevőkre ajánlom az Emsisoft Emergency Kit -et. Nekem is HP 6460b-m van, eddig hibátlan.)
Üdv.
 

#1
Nyilvános

Futtatás:msconfig parancs enter
rendszerindítás a mellékelt kép szerint a biztonságos indítás a csökkentett mód, ott ne legyen pipa 🙂

#2
Nyilvános

Nagyon köszönöm, sajnos nem oldja meg a problémámat egyik válasz sem. Újraindítás után is a csökkentett mód töltődik be, semmiféle navigálási lehetőségem nincs, mert összesen három gomb közül választhatok: be/kikapcsolás, kisegítő lehetőségek és a hálózat ikonja, ott viszont “nem találhatók hálózatok” szöveg. Az esc billentyű segítségével tudnék valamelyest turkálni a BIOSban, de ahhoz én kicsi vagyok :), az F8, F9, F11 és társai sem segítenek. Olyan ciki lenne ezzel a problémával szervízbe menni, csak egy működő billentyűkombináció kéne, hogy felejtse el a gép a csökkentett módú indítás beállítását, és induljon szépen normál módban. Vagy legalább a vezérlőpult,a gépház jelenne meg, és akkor már sínen vagyok. 

#3
Nyilvános

Miért nem csinálod meg amit írtam csökkentett módban, ha az betölt?

#4
Nyilvános

Még egyszer örök hála a tanácsokért. Úgy tűnik, megoldódik a probléma. Némi BIOS turkálás és ott visszaállítás default módba, aztán 5-6 óra várakozás, és végre betöltődött a bejelentkezési képernyő,  aztán újabb egy óra és megjelent azaz asztal, a tálca, az ikonok…Most már végre ki tudom szedni a pipákat onnan, ahol nem kell lenniük. Na, meg valahogy fel kell még tornáznom magam a hálózatra. De menni fog! Nem kell szerviz. Köszönöm.

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz