Hogyan lehetséges az EDGE eltávolitása Win10-ből?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

4 válasz

Nyilvános

Egyik ismerősömnek a nagybátyja már találkozott olyannal, akinek sikerült, sőt még a OneDrive-ot is lepucolta az IE11-el együtt. Azt mondják iszonyat sok helyet lehet spórolni vele, és az illető azóta nagyon boldog, állítólag éveket fiatalodott.
Viccet félretéve, és komolyan kérdezem: milyen előnyt remélsz attól, ha sikerülne eltávolítani az EDGE-t?
Amúgy sajnálom, de nem lehetséges a dolog, ám minden látható nyomát eltüntetheted, és olyan böngészőt használsz amilyent csak akarsz.
 

#1
Nyilvános

Alkalmazások? Kiegeszitok?
 
 

#2
Nyilvános

Nincs értelme eltávolítani. A rendszer része. Beállítod az FF-et vagy a Chrome-ot mindenhova, és volt Edge nincs Edge. Nem foglal semmit sem HDD-n kivül abból is csak jelentéktelen méretet. Problémát viszont okozhat ha véglegesen megpróbálnád valahogy kiírtani. Így userként nincs is lehetőséged, a rendszer megbuherálásával biztos megoldható, de hogy te így jobb klikk és delete, vagy hogy appként letöröld az úgy nagyon nem fog menni.

#3
Nyilvános

Anno Win 7-nél kapcsoltam ki az IE-t és a sok probléma miatt vissza is kapcsoltam. Annyira be van drótozva a rendszerbe, hogy nem leszedni, még kikapcsolni is veszélyes. Sok minden nem működött vagy csak hibásan. Én sem szeretem az MS böngészőjét bár mi is a neve de szerintem a Win 10.be még jobban bedrótozták mint a hetesbe. Állítólag az N-es verzió nem tartalmazza.

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz