hogyan töröljem le a spyhunter4-et?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

8 válasz

Nyilvános

Kifejthetted volna bővebben is, de azt feltételezem hogy el akarod távolítani, de a Windows programeltávolítója nem boldogul vele. Szerezz (torrent 🙂 ) egy uninstaller programot mondjuk az IObit Uninstaller-t és próbáld azzal.

#1
Nyilvános

Inkáb uninstall mondjuk a Revo uninstall programmal

#2
Nyilvános

Pl windows telepítőlemezről bootolva törlöd a partíciót. Gyors és hatásos..  :DD

#3
Nyilvános

Parancsolj itt a válasz igaz Németül!
https://de.wikihow.com/Spyhunter-4-deinstallieren

#4
Nyilvános

Úgy látom ismét zéró érdeklődés a válaszaink iránt. Egyre jobban megértem @KoLaMan -t, nem csodálkozom hogy belefáradt és időnként kritikusan áll a dolgokhoz.

#5
Nyilvános

@JDboy : Ezúttal az a gondom (és emiatt vagyok egyre inkább csendben), hogy beírva a keresőbe hogyaszongya “Spyhunter4 uninstall” (vagy akár “Spyhunter4 törlése”), egy rakás teljesen releváns találat van.
Azt várom (igazából elvárom), hogy ha gond van, praktikusan legalább nagyjából szétnéz az ember a neten, és csak ha nem talál semmit, vagy nem oldódik meg a gond, akkor megy célzottan fórumozni.
Ehelyett az az érzésem, néhányan azt a módszert követik, hogy az adott gondjukkal beírnak vagy egy tucat fórumra, oszt várják a galambot.
Rám ne várjanak. Ennyi.

#6
Nyilvános

Igen! Erről beszéltem Én is! Hiszen a mások hanyagságába belefáradt emberek tesznek így. Ahogyan Te is, amit Én egyre jobban megtudok érteni, és elfogadni. Annak ellenére hogy Én egy maximálisan full toleráns “ember” vagyok. És nem szeretem az iróniát ezen a téren (annak meg van a maga helye). És mindazok ellenére, hogy anno volt egy “komoly” konfliktusunk, Én egyet értek több azon véleményeddel is. Hiszen ami reális azon nincs mit vitatni. Szerintem azzal nincs is baj ha kérdez az ember, sőt! Az már inkább irritáló, ha passzivitást tanúsít az általa feltett kérdésre kapott válaszok iránt. Én úgy láttam hogy eme tényekhez Te is hasonlóan állsz hozzá, amivel Én mostanság egyre jobban tudok azonosulni,.! Még ha az általad fentebb említettekkel csak 66%-ban is!

#7
Nyilvános

Hát igen! Egyszerűbb kérdést föltenni azt majd más lelkes segíteni akaró emberkék megoldják helyette, nehogy már ő kutakodjon utána az olyan macerás, meg egy csomó elfecsérelt idő, bezzeg a Facebook arra mindig tudnak időt szánni! Hogy a válaszokra nincs érdeklődés, azt csak hiszitek, szépen megnézik a megoldást azt csőő el is tűnnek, megköszönni? minek? az megint csak időfecsérlés. 🙁 Ehez értenek sokan, kihasználni mások jóságát,segítő készségét, tudását azt csendben eltűnni ilyenek ölik meg a fórrumok 90%-át , megértem akik belefáradnak ebbe .

#8

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz