Hogyan tudom a Win10 Start menü "Főkapcsoló" és "Felhasználó" gombokhoz rendelt funkciók listáját beállítani? (?!?!)

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

 Eddig a tálcán jobb gombbal kattintva megjelenő menüben volt egy “Tulajdonságok”, amin belül volt “Start menü/Speciális beállítások”, de itt (Win 10 up to date) már Start menü beállítások sincsenek 🙁 A start menüre jobb gombbal kattintva nincs “Tulajdonságok”, és több órányi idegtépő menütúrás után SEM találtam olyan beállítási lehetőséget, ami:

  1. A főkapcsolóhoz (nem a fizikai kapcsolóra gondolok, hanem a start menü főkapcsoló ikonjára) rendelt funkciókat szabja meg (jelenleg csak leállítás és újraindítás, sem hibernálás, sem alvó állapot, sem zárolás etc. – ezeket valamikor, valahol, valahogy “kiiktattam”
  2. A Felhasználó nevére kattintva legördülő menü funkcióit befolyásolná (jelenleg “fiókbeállítások módosítása” és “Kijelentkezés”, szeretném hozzáadni a Zárolást, amit szintén valamikor, valahol, valahogy sikeresen “kiiktattam”) 

Nagyon hálás lenne az idegrendszerem, ha ezt sikerülne megoldani, köszi, hogy elolvastad..

5 válasz

+1
+1
-1
Nyilvános

Bár nem konkrétan a kérdésedre válaszolok, de itt egy kis csomag amely tartalmaz leállítási parancsikonokat. Ezek elhelyezhetőek az asztalon, a tálcán, vagy akár a Startmenüben is. Én ezeket használom a leállítási és egyéb funkciók elérésére.
http://data.hu/get/9756587/Leallitasi_parancsikonok.rar

#
Nyilvános

Ha nincs neki mondjuk hibernálási lehetősége (akár mert le van tiltva, akár mert nem elérhető), adhatsz neki bármilyen parancsikont – nem fog működni.

#1
Nyilvános

KoLaMan Hibernálás nem érdekel, csak a fiókra kattintva a legördülő menühöz szeretném “visszaadni” a Zárolás lehetőségét, amit valahogy “customize”-oltam, régen. Windows beállítás volt, mert nem használok/tam tweak progikat, de már azt se bánnám.. CTRL+Alt+del zárolás idegesítően hosszadalmas 😀 Viszont jd820036 MEGAKÖSZI ezért a pakkért, klassznak tűnik!
 

#2
Nyilvános

Örülök ha tetszett, és hasznát tudod venni! Már megérte összeraknom és feltöltenem. 🙂

#3
Nyilvános

 Köszönöm a csomagot , vittem 🙂
 

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz