hp LaserJet 1000 típusú nyomtató telepítése Windows 10 (Pro) x64 rendszerre.

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok! Adott egy hp LaserJet 1000 típusú lézernyomtató. Hogyan lehetne működésre bírni Windows 10 (Pro) x64 rendszeren? Van valakinek valamilyen ötlete? Köszi előre is! 🙂

10 válasz

Nyilvános

32 bites Win 7-el még működött, de a 64-essel már nem, csak 32 bites XP-s driver van hozzá.

#1
Nyilvános

Én egy Epson LQ-100-at működésre bírtam a Win10-en! A lényeg, hogy ehhez nincs driver a  Win10/64biteshez, de telepítettem hozzá hasonló Epsont. Második, harmadik próbálkozásra sikerült. Egy próbát megérhet.

#2
Nyilvános

Én HP Laserjet 1200 se-t sikerült telepíteni WIN 10 pro-ra.Már azt hittem,hogy buktam a dolgot,de két órát rászántam és sikerült.Kicsit macerás ,de megoldódik. A nyomtatót kösd össze a pc-ve,nem talál rá drivert. A WIN driver upadate-t tiltsd le az ismert módon.A vezérlőpult eszközök,nyomtatók mappában-nyomtató telepítése-/nem találja/-az általam keresett nyomtató……. szővegre katt-alsó opció kiválasztása/helyi nyomtató…- következő ablak :meglévő port használata katt,tovább- a litából válaszd ki a HP Laserjet 1022/nincs 1000-s/és katt a Win update opcióra,több idő míg keres és betölti a drívereket,keress rá újra,lehet hogy lesz 1000-s is, nálam két drívert is adott,egyik HP másik MS jelöléssel,fontos,hogy mindkettőt telepítsd fel két nyomtató ikont kapsz,az egyik másolati példány lesz,de így kell valamiért.Én először letöröltem és úgy nem működött. Az eredetit tedd alapértelmezetté és elvileg menni fog a nyomtatás.  

#3
Nyilvános

Mondeo részletesen is leírta, ahogyan én is csináltam. Ez járható út lehet, hogy “hasonlót” telepítünk, és azzal működni fog!

#4
Nyilvános

Próbáld meg ezzel:
http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=4157320&swLangOid=22

#5
Nyilvános

A fenti módszerek egyike se működik. A Win 10 megtalálja a Laserjet 1000-et, megjelenik az “Eszközök és nyomtatók” között, de az eszközkezelőben nem, és nyomtatni sem lehet vele. Nekem is van egy ilyen printerem és mostanáig ennyire jutottam vele. 32 bites Win 10-el valószínűleg működne, mert az XP-s driverrel a Win7-el is ment. 64 bites meghajtó soha nem is készült hozzá.

#6
Nyilvános

Nekem 5MP-m van, az se egy ifjonc. Minden féle külön meghajtó telepítése nélkül működik, az eszközkezelőben nekem sem jelenik meg.
Próbáld meg bekapcsolt nyomtatóval úra indítani a gépet, hátha felismeri új hardwerként.

#7
Nyilvános

vfo,a pimi által linkelt HP drivereket rakd fel,ha jól emlékszm én is telepítettem csak elfelejtettem a leírásba említeni,annyit kinlódtam a telepítéssel,hogy egyszer csak nyomtatott.Ha felismerte a win update a nyomtatót és megjelent a vezérlőpulton akkor nyomtatni is fog.mindenképp kétszer telepítsd ahogy írtuk.A HPUP 32 és 64-es drivereit tedd fel.Mennie kell, csak kitartás! 

#8
Nyilvános

Hello mindenkinek! Próbálgattam az általatok említett megoldásokat, egyikkel sem sikerült megoldani a problémát. Annyi előrelépést sikerült elérnem, hogy felraktam a laserjet 1022 drivert, így sikerül elküldeni a dokumentumot a nyomtatóra, viszont nem nyomtat rá semmit, csak üres lapot ad ki. Esetleg vmilyen nyomtatóbeállítás segítene ezen a problémán szerintetek?

#9
Nyilvános

Szia én is sokat szenvedtem vele, nem lehet működésre bírni 64 bites rendszeren, legalábbis nekem nem sikerült, elviekben kinn volt a Win Vista 64 bit drivere de azt leszedték a HP honlapjáról! Sokat kerestem de sehol nem találtam! Virtual boxba telepítesz egy xp-t és úgy használod, más megoldás nincs sajnos!

#10

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz