Igo Primo Navon N490 Plus – egy kis probléma

+1
+1
-1
Lezárt
Nyilvános

Sziasztok. Bocsi, hogy csak így ide nyitom a kérdést, de nem nagyon tudok eligazodni az iGo-s fórumon. Nagyjából megoldottam mindent, felraktam a kártyára, az eredetit átneveztem, a kártyán is átneveztem MobileNavigator-ra. El is indul, minden majdnem jó! Csak, annyi a baj hogy eldobja a jelet, és kiírja hogy a GPS vevő ki van kapcsolva. Amikor megtalálja mutatja a pozíciót, csak 10-20 mp-enként szórakozik, hol van jel, hol kikapcsol aztán megint van jel. Valaki tudna segíteni (ha nagyon fekete, akkor privátban), hogy mit kellene átírni, hogy smooth legyen? Előre is köszönöm.

4 válasz

Nyilvános

Szia.
Melyik verziót raktad fel?
Tipp:
A tmc port és baud értéket /sorokat/ töröld a sys.txt-ben és vedd ki azokat a dll fájlokat az exe mellől aminek a nevében a tmc szó van!

#
Nyilvános

iGO.exe adatai:
Fájlverzió: 9.6.5.0
Termék verziószáma: 9.6.5.216230
Van egy ilyen fájl, hogy TMCGPS.dll, akkor ezt megpróbálom kivenni meg a sys.txt-t átírni, és kiderül. Holnap tudom megnézni, mert nincs nálam a GPS, majd jelentkezem 🙂

#1
Nyilvános

Jó lett, minden működik faszán eddig. Ha még lesz valami jövök. Ez az oldal aranyat ér, ne foglalkozzatok vele, aki azt írja, hogy meghalt. Köszönöm szépen a segítséget!

#2
Nyilvános

Le lett tesztelve egy rövidebb úton, minden jó. A topikot zárom, köszönöm még egyszer 🙂

#3

Ez a kérdés le van zárva