Kaspersky rescue disk10 nem működik

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Windows 7 rendszeren időnként futtatam a Kaspersky Rescue disk 10 vírus keresőjét. De amióta frissítettem Windows 10-re, nem működik. Bebootol a CD-ről, de nem működik az egér. Találkozott már valaki ilyen problémával?  

6 válasz

Nyilvános

Szia!
Ellenőrizd a Bios-ban, nincs-e letiltva.
Üdv.: vaczak

#1
Nyilvános

Valami nem érthető a kérdésben. A RescueDisc egy boot-olható lemezkép. semmi köze ahhoz, hogy milyen win fut a gépen. Vagy a lemezkép létrehozásával van a a gond? Rég használtam, de emlékezetem szerint azt nem kell időről időre kiírni, egyszer kell elkészíteni, futtatni, és a vizsgálatok elindítása előtt frissíti az adatbázisát.
Egyébként, ha belegondolok, a RescueDisc rendszer elindítását követően abban is kell hogy legyen egy eszközkezelő (mivel egy önálló oprendszerről beszélünk). Ott kell megkeresni az egér beállításait. Lehet az is, hogy BIOS lett frissítve, vagy egér lett cserélve.

#2
Nyilvános

A Biosban nincs letiltva, nem lett a Bios frissítve és az egér is a régi.
Abban igazad van, hogy semmi köze, hogy milyen oprendszer fut és szerintem, ha ez tiszta telepítés lenne nem is lenne gond, arra gondoltam, hogy frissítéskor valami nem oda került ahova kellett volna. A lemezkép ok. mert azt használtam az előző rendszernél is / win 7/ .
Igen van eszközkezelő is vezérlőpult is, csak, hogy jutok el oda. ha nem működik az egér csak a billentyűzet.
Köszönöm a segítségeteket, tovább kísérletezem.

#3
Nyilvános

Ugyan én sem nagyon értem a dolgot, mert elvileg (de csak elvileg 🙂 ) valóban az van amit istvankisss is írt, de hát a fene tudja mit is művel pontosan a KRD boot közben/után.
Én a Win10 alól letölteném ismét a legfrissebb KRD-t, majd Win10 alól kiírnám újra – hátha.

#4
Nyilvános

Sziasztok!
Próbáld meg, hogy Penire pakolod, ez egy remek leírás a hogyan-ról: http://pctamogatas.blogspot.hu/2010/12/virusirtas-az-ingyenes-kaspersky-rescue.html

#5
Nyilvános

 A ps2 – egeret lecseréltem usb-re és már működik a régi lemezzel is és az újjal is. Kiírtam pendrive-ra is legközelebb arról futtatom.
Köszönök minden segítséget!

#6

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz