Képernyő illesztő "bedöglik"

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok!
Van 1 HD 6670 videókártyám mit be szeretnék rakni egy B85M-D3V-A Gigabite-s alaplapba. Jobban mondva be is rakom, de a Windows 10 amint felrakom az illesztőprogramját becsíkozik a képernyő. Pedig a videókártya nem rossz, tesztelve volt. Az előző alaplapban ugyanúgy viselkedett Windows 10 64 bit-en. Viszont egy régebbi MSI alaplapnál Windows 10 64-en gyönyörűen fut. Azon volt tesztelve is.
Az a helyzet, hogy a procinak a beépített videóvezérlővel is így jártam 64 bit-en. Valami ötlett? 8GB memoria van, így kell a 64 bit. Itt vannak az új cuccok és semmit se tudok vele csinálni…

2 válasz

Nyilvános

Szia Ha belépsz a BIOS-ba ott minden rendbe? Próbáltad másik verziójú eszköz illesztővel akár w 8.1 el is megy!  A monitor felbontását megfelelően állítja be magának, mármint arra gondolok nem lehet hogy nagyobb felbontást állít be mint amennyit bír a monitor próbáld kisebb felbontáson. A legfrissebb BIOS van a gépeden? Pedig ha felrakod a illesztőprogramját  és becsikózódik az nagyon hardver hiba gyanús! Vagy inkompatibilitás hiba! Én még megpróbálnám másik oprendszer alatt egy live linux cd el!

#1
Nyilvános

Hát nem talált. De probléma megoldva.
Elkevertem a monitor régi kábelét, és másikat raktam rá. Na ez volt a gond. Valamiért nem úgy ismerte fel a monitort ahogy kellett volna, ezért csíkozott be. Egy monitor kábelcsere megoldotta a problémát.
Most őszintén: Ki gondolta volna??? 🙂

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz