Kikapcsolas utan nem all le a szamitogep.

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok!
Az a probléma, hogy leállítás után a gép kikapcsolt állapotba kerül elvileg, viszont a ventillatorok ( proci, tap) tovább porognek. Sok mindent találtam a fórumokon, amit meg csináltam: Windows 10 re install, majd kipróbáltam Windows 7el is, mind a 2 megoldás sikertelen. Videokartya nélküli inditasnal, masik proci berakasa után is folytatta. 
Mi lehet a probléma? Köszi a válaszokat!

10 válasz

Nyilvános

BIOS frissítés esetleg? Ha nem az oprendszer, akkor marad a BIOS, vagy a hardver. Meddig pörögnek azok a ventilátorok a lekapcsolás után?

#1
Nyilvános

Bios frissítes is meg volt. Hát nem állnak meg, csak akkor ha nyomon a power gombot sokáig

#2
Nyilvános

Kapd szét a gépet tegyél ki mindent az asztalra csak az alapot hagyd a lapon és ház nélkül próbáld meg az indítást és leállítást. Ha így sem lehet kikapcsolni , akkor az valószínűleg alaplap gond lesz.

#3
Nyilvános

Megpróbálom ha haza értem a munkából. Táp vagy memória nem lehet?

#4
Nyilvános

Én a tápot sem zárnám ki.

#5
Nyilvános

Esetleg az energia gazdálkodási beállításnál a főkapcsoló funkciójának megadásánál katt a jelenleg nem elérhető beállításokra, és alul kivenni a pipát a gyors rendszerindítás mellől…….

#6
Nyilvános

Az is megvolt Aveoman. Táp csere is megvolt, valamint az asztalra kirakosdi is. Végül felhivtam testvéremet aki mondta hogy reseteljem le az elem megforditással a biost ( mert attól hogy frissült, valami össze akadhat még ) és tádáám kész.. Szóval Bios reset oldotta meg. 

#7
Nyilvános

Köszönöm a segitségeket! 

#8
Nyilvános

Lehet ő is , de az utasítást a laptól kapja. Kis ügyeskedéssel “magában” is be lehet kapcsolni , zöld színű /pwr on/ és egy fekete /föld/ ezt rövidre zárod és ameddig ez rajta van addig üzemel.

#9
Nyilvános

Hoopá  , megint tanultam valamit 🙂

#10

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz