Komoly bajok a Windows 10 frissítéssel (Build 16193rs_prerelease….)

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Súlyos gondjaim vannak a legújabb Windows 10 frissítéssel (Build 16193rs_prerelease. 170507-1300) Nem tudom, miért, de több programom nem hajlandó elindulni rajta – pl. Winamp, Viber, Vuze, Avast Premier! és így tovább. Mi több, egy, a Windows Áruházból (!) letöltött médialejátszó sem indul: felvillan a kezdőlapja, és annyi. Egy sor másik program viszont elindul gond nélkül… Kinek van erről tapasztalata ill. mit lehet tenni azon felül, hogy visszaállítom a rendszert a frissítés előttire?

7 válasz

Nyilvános

Felteszem, tudatában vagy annak, hogy egy igencsak előzetes állapotban lévő (egyelőre inkább alfa, semmint béta állapotú) rendszert használsz. Mikor vállaltad az Insider szerepet, ezt tudnod kellett. Ha ez jelenleg már nem felel meg, akkor állítsd le az insider tagságodat, és tegyél fel egy stabil változatot.
Azért valami gond nálad is lehet, mert ugyanez a változat nekem gond nélkül fut. Direkt feltettem a Winamp-ot is pl., és lejátszik szépen. Amúgy meg insider verzió alá inkább ne tégy fel semmilyen vírusírtót – a mélyebb rendszerbe épülés okán azokkal szokott leginkább gond lenni. A Defender jelenlegi verziója több mint elég.

#1
Nyilvános

nálam is volt gond az első telepítéssel. a billentyűzet nem működött , egy vissza állítás után ismét telepítés és minden rendben megy

#2
Nyilvános

Nekem internet kapcsolatom nincs ezért visza álltam az eredetire egyemnlőre mert ha kész lesz akkor lejön.

#3
Nyilvános

Srácok, az megvan, hogy itt most az eredeti kérdés szerint az alfa állapotú insider preview verziójú Win10-ről van szó? Vagy ilyen sokan vagytok ingyenes bétatesztelők? 

#4
Nyilvános

én tesztelő vagyok. és ezt használom élesbe

#5
Nyilvános

3 éve használok az Insider buildet, ez sem volt rossz frissítve, de voltak gondok. Most újra húztam és tökéletes. ( : Sajnos az Edge-ben még mindig nincs ott a “szuperbiztonságos mód” Felraktam pedig minden hozzávalót. ) :

#6
Nyilvános

Hát, nem semmi… Ilyen tesztelők mellett, nincs is nehéz dolga az Ms-nek.
Azért élesben használni (még ha nincs is rajta komolyabb munka) komoly kaland (mondom én, de ha más nem használná itthon, akinek kell a magyar nyelv – akkor lehet én is élesben futtatnám a próbaverziókat). Én magam csak vmware alatt próbálgatom.
Azért az eredeti kérdező felvetésére visszatérve – bármikor bármi hiba megeshet, ez természetes, hiszen ahány gép annyiféle, és ezeket az előzeteseket nyilván nem tesztelik annyiféle konfiguráción – épp ez az insider tagok dolga.

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz