laptop saját képernyő nélkül?

+1
0
-1
Megoldott
Nyilvános

Van egy ÖREG DE JÓ laptopom – HP Compaq Nc-6320 – jól megy rajta a Win 10 Pro, de megadta magát a képernyő zsanérja (eltört). Kár érte, minden más jól működik rajta, van benne 4 GB RAM, +1 HDD, mindenféle kimenetek, stb. Hozzáértők szerint nem szabad rákölteni 1 fillért sem, nagyon öreg, +10 éves 🙂 .
Kérdés: ha leszerelem a képernyőt (zsanérokkal együtt) és a VGA porton keresztül rákötök egy külső képernyőt (LCD, régi de jó, vagy LED TV) akkor használható-e a ez az összeállítás, vagy nem is érdemes vele kínlódni?
Köszi, ha válaszoltok 🙂

3 válasz

Nyilvános

Persze hogy használható, havernak is van a műhelyben egy ugyanilyen kombi megoldás, valamilyen piacon vette a gépet törött kijelzővel azt rákötötte egy monitorra és működik azóta is. Ha jól tudom automatikusan kiküldi a képet ha összekötöd a gépet a kijelzővel, (vagy havernak szerencséje volt 🙂  ) ha mégsem úgy a  megjelenítő beállításoknál tudod beállítani a külső kijelzőt.

#1
Nyilvános

 Én azért “szigszalaggal”, csak odaragasztanám azé mégis nahhhhh,,,,,, 😀 

#2
Nyilvános

Én hasonlóan jártam. kitörtek a zsanérok rögzítő ‘facsavarjai’..
Vettem 4db M2,5 csavart és anyát+alátétet, fúrtam lukat az átmenő csavaroknak. Azóta olyan mint az új. Sajnos sokáig vártam a javítással, így néhány vezetéket szétszaggatott a lötyögő zsanér (pl kártyaolvasó) de a gép jól megy azóta is.

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz