Laptop Videokártya driver gondok, Dedikált, és integrált vga beállítása?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Adott egy Gtx 960m-es vga, és egy Hd graphics 4600..A Hd graphics 4600-at le akarom tiltani mert villog tőle a monitor alkalmanként. Le is tiltottam csökkentett módban. Eddig minden oké, villogást nem észleltem, de mikor egy játékot elindítok, a gtx-es vga nem is megy, proci szinte 100%-on, ami 30on szokot lenni de a gtx vga semmi.
Szerintem az “Általános Microsoft-videokártya” megy ilyenkor mert ha a Hd 4600 at Eszközkezelőben, ha a visszaállításra megyek, erre áll vissza.
Gondoltam arra hogy a Hd 4600 at Eltávolítom, és leszedem újra, hogy az Általános Microsoft-videokártyát
eltűnjön, csak nem akarok ezzel bíbelődni ha nem biztos.

6 válasz

Nyilvános

Szép estét !
Lenovo laptopnál jártam meg a 4600 driverével . Op.rendszerem Win 10 64bit. Sem amit a rendszer automat telepített sem a gyári (Lenovo) nem volt megfelelő . Nekem az Intel oldaláról leszedett működik hibátlanul.
https://downloadcenter.intel.com/product/81496/Intel-HD-Graphics-4600-for-4th-Generation-Intel-Core-Processors
Csak arra vigyázz , hogy a Windows 10 (ha azt használsz) ne “írja” felül .
Sok sikert : Vizsla

#
Nyilvános
Profile photo of aate Staff 2016/05/17

Nvidia vezérlőpult : 3D beállítások kezelése >  Előnybe részesített grafikus processzor ott válaszd ki melyik menjen,  Vagy programoknál egyenként megadhatod.  De megfelelő driver esetében az automatikus beállítása jó , hogy a dedikált kártya csak akkor menjen ha szükség van rá !

#1
Nyilvános

Vizsla13 És melyiket szedjem le onnan? Mert én már szedtem le innen, csak féltelepítésnél a végénél olyan hibát ír ki hogy “nem ellenőrzött, és a lenovo által kiadottat telepítsek” (vagy hasonlót), és igen win 10 em van 64bit. és mit értesz felül íráson?
 
aate Igen pont hogy ezt próbáltam, de ugyan az..
 
Remélem megoldódik egyhamar 🙂
 

#2
Nyilvános

Kedves Ricsi !
Ez van nekem feltelepítve .
https://downloadcenter.intel.com/download/25860/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-10-15-40-4th-Gen-?product=81496
Én úgy jártam el , hogy a sokadik hasonló probléma miatt újra rakott rendszert rendbe tettem . Driverek… Chipset , Vga… majd megtiltottam a rendszernek , hogy (Win 10)  frissítse a drivereket . Erről bővebben itt ezen az oldalon ! Amit (linket) küldtem az müxik , hivatalos .
Üdv : Vizsla .
UI.: Ha újrarakod a rendszert , telepítsd a chipset és a Vga drivereket mielőtt a gépedet a netre engeded de előtte gondoskodj azon beállítások beállításáról amik megtiltják a Win 10 agresszív és káros driverfrissítését ! Lehet , csak ez segít .

#3
Nyilvános

Ezeket írja ki mikor telepíteném, még ha így csinálom akkor is. http://www.webmaster442.hu/alairatlan-driver-telepitese/
http://kepfeltoltes.hu/view/160518/K_perny_felv_tel__2__www.kepfeltoltes.hu_.png
És még leszedtem egy Inteles Auto telepítőt, és ezt írja 🙁 http://kepfeltoltes.hu/view/160518/K_perny_felv_tel__3__www.kepfeltoltes.hu_.png
És ha újra kéne rakni a win10-t akkor gondolom úgy hogy mindent töröljön..

#4
Nyilvános

Na elvileg sikerült feltennem amit legutóbb linkeltél, azt is csak úgy hogy a régebbit muszáj voltam törölni , de még mást is mókoltam de nem tudom hogy az ért valamit 🙂 . Ha már nem villódzik akkor maradok ennél, ha mégis akkor megpróbálom a legújabbat.. 
De az komoly hogy amit most feltettem az a 20.xx.xx es verzió, a lenovo-s meg 10.xx.xx es ennyire lesz*rják a drivereket?

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz