NNG IGO PRIMO-n nem látható a POI…

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Sziasztok!
 
 Van egy muzeális értékű, de tökéletesen működő BluePanther Azure Slim Win CE6.0…..IGO PRIMO 2.4 (NNG IGO PRIMO 9.6.13.267029) PNA. 1-2 éve dobtam rá ezt a progit, és akkor tökéletesen működött rajta minden. Úgy fél éve, mikor frissítettem a térképeket és közte a POI-t is, azt vettem észre, hogy nem láthatóak a “Hasznos helyek”….amúgy minden más továbbra is tökéletesen működik rajta. Olvastam, hogy le kell cserélni a “global_cfg.zip” fájlt (akár Androidosra is lehet), és ez megoldja. Nos egyelőre ezzel semmire nem mentem.
 Lenne valakinek erre valami hatásos módszere….némi leírással megspékelve.
 
 Előre is köszönöm!
 
Üdv. kobert

2 válasz

Nyilvános

Szia.
Pedig ez a megoldás. Ha a hasznos helyekre keresrl akkor működik? Nem írtad milyen poi fájlokat tettél bele és komkrétan hová. Ellenőrizd a súgó/tartalom résznél hogy van-e pirosodás a poi fájloknál.

#1
Nyilvános

Szia!
Nos megnéztem a jelzett dolgokat, de nem igazán láttam “figyelmeztető” jelzést. Aztán felkaptam a vizet, és kerestem másik térkép csomagot…cserélgettem…osztottam-szoroztam, és most már működik. Azt, hogy melyik mozdulat segíthetett, nos passz. Az időhiány erre nem adott lehetőséget, de a lényeg a fontos, hogy most OK!!!
Azért köszönöm segítségedet!
Üdv. kobert

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz