Leagoo m5 okostelefon

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Szevasztok, tudja valaki milyen illesztő program kell ,hogy csatlakoztatni tudjam a telefonomat a pc-hez?Win 10 op.rendszerem van a gépen és a telefon Leagoo m5 a gép keresi ha csatlakoztatom az USB-t de kiírja az eszköz ismeretlen nem tudja telepíteni az illesztőt ,hogy tudom ezt megoldani?
                                        üdv: nistvan10

4 válasz

Nyilvános

Szerintem kellene keresned egy USB drivert a Leagoo m5-höz, letöltened és telepítened.

#1
Nyilvános

Köszönöm szépen.
Letöltöttem nehezen találtam meg de itt van csak sajnos nem tudom telepíteni én még azt tudtam,hogy megnyitom és jobb egér gomb telepítés de ez nem nyerő kérlek mond el hogyan kell.
Az eszközkezelőben megjelent ,hogy m5 ez jó jel csak éppen amikor kattintottam frissítés,a gépről választom ki a drivert nem ismerte fel, ha pedig a gépre bíztam nem talált a neten hozzá valót ezek után gőzöm nincs mit kellene csinálni, hozzá teszem a telefonon 2016-os Android 6 van tehát nem elavult valamilyen szar van.
                                                 üdv.

#2
Nyilvános

Volna egy áthidaló javaslatom. Töltsd le a Wondershare MobileGo progit, ami egy remek manager. Telepítsd a PC-re. Amikor kapcsolódni akarsz a telefonhoz, telepít a telóra egy kliens appot. Ehhez természetesen a telefonon engedélyezned kell a külsö program telepítését és az USB hibakeresést a Fejlesztői beállítások-nál (ennek bekapcsolását gondolom ismered). Elvileg közben feltelepül a szükséges driver is.

#3
Nyilvános

Köszönöm megpróbálom.
                            Üdv: István

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz