lumia 630 dual sim

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Sziasztok !
Gyári visszaállítás, pár kép a mobilon maradt, természetesen törlődött. /Én voltam a hülye /.
Van-e lehetőség esetleg visszavarázsolni őket ?
Köszönöm
Sziasztok !

3 válasz

Nyilvános

Szia, ha a Recuva látja mint meghajtó akkor lehetséges (bár gyári visszaállításnál azonnal elkezdi írni a tárolót a telefon, mikor frissülnek az appok). Nem sok esélyt látok rá, de próbáld meg a Recuvát, de mivel a WP-t, nem hagyományos tárolóként ismeri fel a gép, nem biztos, hogy egyáltalán látni fogja. Használj microSD-t, azzal elkerülhetők ezek a balesetek. 🙂

#1
Nyilvános

Sok esélyt én sem látok.
A jövőre nézve (ha ugyan van még jövő ezzel a telefonnal) csak ajánlani tudom a live fiók, és a szinkronizálás használatát. Mindenféle gyári, vagy nem gyári visszaállítás után a live fiókba belépés után minden anyag, és beállítás helyreáll (képek, fiókok, SMS-ek, kontaktok, stb.).
Nekem is ez a telefon van (csak nem dual), és érik a helyzet, hogy hirtelen felindulásból kihajítom az ablakon (működik rendesen, csak egyre jobban érezni, hogy a Win8-at nem fejlesztik már rá). Namost, ha veszek egy újat (haha, “újat”, úgy értem Win10-est, mert az android, meg az epül nekem nem jön be), csak be kell lépnem majd a fiókomba, és kész is. Ott folytatom majd, ahol az ablakon kihajítás előtt abbahagytam.

#2
Nyilvános

Azért én ezt http://www.easeus.com/android-data-recovery/recover-pictures-after-factory-reset-on-android.html megpróbálnám.

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz