MediaNavEvolution Dacia Win CE 6 TMC FÀJLOK

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Sziasztok!  
Most vettem a régi MediaNav Classic utàn egy új MediaNav EVOLUTION rádió-navigációt. Win CE6 és MIPS processor. Ezek vannak a KIA,RENAULT és DACIA kocsikba. Lefaragott,könnyített IGO fut rajta. HERE térképekkkel müködik: Austria_HERE_2017.Q1_170124.fbl.-iGO8 R3 Maps. A készülék rendelkezik TMC vevövel. A Content mappában létezik tmc nevezetü mappa: TMC-Slovenia-TrafficNav.tmc,Germany_NQ_Navteq_Traffic_100921.tmc. Sehol sem találok ilyen fájlokat. Tudnátok ebben segíteni? Egyáltalán szükségesek ezek a fájlok? Ha a vevö a rádióból veszi az adatokat akkor minek a fájlok? Ez nekem még nem tiszta,mivel még sosem volt TMC-vel dolgom. Azt már ézrevettem,hogy az útzárak vagy dugók megjelennek a tmc jelentésekben.
Hálás köszönetem és bocs a bugyuta kérdéseimért!
 
 

3 válasz

Nyilvános

Ezek a fájlok kellenek hogy a navigáció tmc képes legyen.Persze megfelelő portbeállítások és az exe melletti dll fájlok is kellenek. A készüléket nem ismerem. tmc fájlokat szeretnél?

#1
Nyilvános

Szia!  Igen a tmc fajlok jól jönnének. Nekem csak a slovén,német és olasz fájlok vannak rajta. Az egyik TrafficNav a másik NQ_Navteq. Tehát bárminemü segítséget hálás köszönettel fogadok. Tudom,fájlokról linket kérni nem szabad de valahogy szeretnék hozzájutni. Köszi szépen!

#2
Nyilvános

Nekem tudna valaki segíteni Media Nav Evo navigáció kérdésében? AZ új Dacia autómban van és lenne pár kérdőjel ezzel kapcsolatosan. Valaki privátban? Előre is köszönöm!

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz