Melyik aktivalo progit hasznaljam Windows 10-nel?

+1
0
-1
Megoldott
Nyilvános

Sziasztok!
Az lenne a kerdesem ,hogy melyik aktivalo progival aktivaljam a windows 10-et ,hogy a virusirtok ne riasszanak es ne toroljek ,illetve a Defender se .

  • a masik dolog hogy ezek az aktivalok 180 napont aktivaljak a rendszert vagy minden honapba ez ,hogy mukodik ?Meg egy dolog ,hogy ha a virusirto karantenba teszi vagy toroli reszlegesen ugy aktivalja-e a progi a rendszert vagy mar hasznalhatatlan ?A KMSpico -ra es Microsoft Toolkit -ra gondolok, melyik aktivalja 180 napra mert tobb irast olvatam a neten es az egyik a Tolkit a masik a KMSpico most mi igaz ebbol ? 
  • hogy lehet megnezni ,hogy meddig aktivalta a rendszert? Nem is olyan a reg az egyik virusirto torolte vagy mit csinalt a KMSpico-val es jott egy figyelmeztetes a Gephazbol,hogy 30 nap maradt a meg hatra lincesz vegebol .Szoval ezeket leirtam ,ami eszembe jutott ,ezek erdekelnenek akik tapasztaltabbak mint en ,egy kicsit ,hosszu volt az olvasmany remelem elnezitek nekem 🙂
    A valaszokat elore is koszi 🙂

3 válasz

Nyilvános

Az aktiválási időtartam kiolvasásához Rendszergazdai parancssorba kell beírni a következőt   slmgr/xpr   és nyomj entert.
Tartós aktiváláshoz van egy módszer, igaz időigényes de célravezető. Ebben van szó róla.:
http://data.hu/get/9247685/Windows_rendszer_telepitese_es_szemelyre_szabasa.pdf

#1
Nyilvános

Kérlek, ha nem okoz nehézséget, használj ékezeteket, és tisztelj meg minket azzal, hogy egy kicsit összeszedettebben fogalmazol.
A legcélravezetőbb, ha előtte egy Windows 7-et, vagy 8-at installálsz, azt aktiválod, és ezután már frissítheted 10-esre, vagy tiszta telepítést is alkalmazhatsz,  a 10-es is aktivált lesz.

#2
Nyilvános
Profile photo of kabala Staff 2016/01/27

 Az aktivátorok (KMSpico, Toolkit stb.) KMS aktiválást használnak amely 180 napra szól. Az aktivátorok tartalmazhatnak egy olyan részt amely ezt a 180 napos időtartamot rendszeresen megújítja. Ezen kívül igazán nem tudhatod, hogy még mit is tartalmazhat az adott aktivátor.
Ha nem akarod, hogy valamilyen vírusírtó is riasszon, akkor használd a parancssoros KMS aktiválást. Erről ITT is olvashatsz. Ez is 180 napra aktivál, viszont bármikor, korlátlan számban megújítható a 
slmgr -ato
parancs kiadásával. Ezt automatizálhatod is.
A másik  módszer, hogy telefonon aktiválod. Az végleges, nem riaszt egyetlen egy vírusírtó sem. 😀 
 

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz