Melyik vírusírtó ,,eredményes”?

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok!
 
Most lett újratelepítve a laptopom,mert vírusos lett. Eset Smart Security 8 volt rajta.
Jelenleg nincsen rajta vírusírtó. Windows 7 rendszer van a laptopon.
Tudom tudom,nincsen olyan,hogy legjobb vírusírtó.. De mégis,tudtok olyat ajánlani ami valóban eredményes?
Ingyenes,és fizetős is érdekelne. 
Előre is köszönöm a válaszokat!

6 válasz

Nyilvános

Nincs olyan hogy eredményes. 90%-ban (ha nem többen) a felhasználón múlik minden. Milyen oldalakat látogat, miről és mit tölt le, és mennyire veszi komolyan ha egy oldalnál elkezd jajgatni a vírusirtó. Nekem fizetős van (a nevét nem írom le) de eddig még jól működött. Persze ha valahol elkezdett jajgatni akkor inkább más oldalon keresgéltem. Nézd meg a teszteket és válassz egyet. ha javaslatként elfogadsz egy tanácsot akkor inkább fizetőset (de ne crack-eltet) válassz!

#1
Nyilvános

Ha van hozzá géped is akkor Bitdefender vagy Gdata, ha gyengébb gép akkor Emsisoft Antimalware(ez magyarul is tud), ezek mind fizetősek, Bitdefenderből van free is de az más kategória. Azért ezt a 3 -at írtam mert ezeknél nincs jobb detektálással rendelkező, főleg az Emsinél, de a lényeget előttem leírták de azért azt a 90% -ot kicsit sokallom, lényeg inkább az mennyire veszi komolyan a “jajjgatást” 😀
 

#2
Nyilvános

“Azért ezt a 3 -at írtam mert ezeknél nincs jobb detektálással rendelkező”
Semmi gondom azzal amit javasoltál (magánügy), de miért kell hamis érveléssel indokolni? Általában nem hivatkozom az ismertebb “független” tesztekre, mert nem sokra tartom azokat, de még azoknál sem igaz amit írsz.
Általánosan elmondható, hogy az ismertebb, komolyabb fizetős antivirus szoftverek között detektálásban nincs komolyabb különbség, ellenben sokkal nagyobb eltérés van a sebességben, a kezelhetőségben, a beállíthatóságban (annak átláthatóságában), és nem utolsósorban a gyári alapbeállításokban (lényeges, mert a legtöbb user azon hagyja). Ez pedig már egyéni ízlés, és kipróbálás függvénye.
 

#3
Nyilvános
  1. Nem indokoltam semmit
  2. nincs komolyabb különbség? szándékosan nem linkeltem teszteket pont ilyen dolgok miatt.
  3. Akkor evvel be is fejeztem itt, azt használ amit akar
    (egyébként sejtettem h ez lesz az eredménye, pont leszarom ki mit használ, amúgy gyári beállításokra vonatkozik mind)
#4
Nyilvános

Szia! Én a KASPERSKY-t ajánlanám azt használom. Sajna terhel  a 30 napos verziót tedd fel aztán nézd bírja-e ha nem akkor a:
Panda free az komplett felhő szóval nem nagy a terhelése.
(a teszteken mindig top)

#5
Nyilvános

Hátsz figyi, gyakszin nekünk a boltba Avast Free-t kellet felpakolnunk, annyira csak nem rossz. Viszont én itthon ESET Smart Security-t használok, és imádom. Megse szólal, teszi a dolgát, nagyon jól véd, crack file jaimat sokszor bosszantóan kiszedi, de legalább véd!
Valahogy nekem ez az utóbbi jött be, többi Free be televan reklámmal, meg nekem mindig megfogta a gépen, azóta csak ez. És eddig, hogy lekopogjam, egy vírusom se volt sosem!

#6

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz