Melyik virusírtót hasznàljam ? Windows 10 ?

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok azt szeretném kérdezni érdemes-e virusírtót telepiteni a Windows 10 alà,vagy teljesen megbízható a Defender.

9 válasz

Nyilvános

Szia,
 
Én évek óta csak a defendert használom azokon a gépeken, amik win7 fut. amelyiket, pedig naponta 0-24-ben használom, amin torrentezek, azon windows xp fut és semmilyen vírusírtó progi nincs rajta és működik tökéletesen. Erre mindig csak azt szoktam írni, amit egyszer régen olvastam egy régi fórumon egy eléggé okos embertől, hogy használni tudni kell az internetet is és, ha jól használjuk, akkor ezek a programok nélkül is megleszünk. Ha nem használjuk jól, akkor ezekkel együtt sem leszünk megvédve semmitől.  😉
Persze szerintem elenyésző mennyiségben vannak az olyanok, mint én.  😀

#1
Nyilvános

Szia, na pont a torrent a lényeg AVG felraktam és van egy olyan gyanúm hogy kilövi az Utorrenet alkalmazást, Win 7 alatt nem volt ilyen problémám. Állandóan torrent hiba üzenet jön elő és megáll a letöltés ismételt indítás után tovább folytatja a letöltést. Én az AVG gondolok hogy ő a bűnös,egyelőre beraktam a letöltés helyét, a kivételekhez aztán majd meglátjuk.Azért is kérdeztem mert akkor letörlöm hiszen a Defenderben van vírusirtó.

#2
Nyilvános

Defender még mindig nincs ott ahol a többi vírusirtó szoftverek. Régen igen rosszul teljesített, de most már közelít a versenytársakhoz. Nod32 biztos nem tiltja a torrentet, tapasztalat!

#3
Nyilvános

Én évek óta Kaspersky-t használok. Azóta nem kellett vírus miatt beavatkozni a Windows vagy bármi más program működésébe. Valamint a fájlok is tiszták.

#4
Nyilvános

AVG -t használok én is már régóta , nálam nem bántja a torrent klienseket….
Ha nem torrenteznék és nem bankolnák csak Defender lenne fenn.

#5
Nyilvános

Köszi a válaszokat le szedtem az AVG, most tesztelem a Defendert, frissítettem és beraktam a kivételekhez a torrent mappát.Egyébként csak ismert helyről torrentezem.

#6
Nyilvános

Nem a torrent a lényeges a vírusokkal kapcsolatban, hanem ha mindenféle ismeretlen weboldalra jársz fel, ami tele van tripla X-es cuccokkal meg reklámokkal, na ott lesznek a gondok!  🙂

#7
Nyilvános

Azért ennél jártasabb vagyok,de kösz a tanácsot, mindig használtam vírusirtó progit de adok egy esélyt a Defendernek,arról nem is beszélve hogy a rendszer is gyorsabb lett pedig nem gyenge a gépezet.Az AVG valamiért időként be lassult a rendszer.Egyébként is mostanában dicsérik a Defendert.
 

#8
+1
+1
-1
Nyilvános

Esetleg valakit érdekel  emsisoft anti maleware vírusírtó,ez 30 napos próba verzió nem rossz kis cucc
http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_11786815

Itt van egy kis infó róla
http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/?id=11786815

#9

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz