Miért indul újra autómatán?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

A problémám a Windows 8.1 autómata újraindulása, jön egy üzenet, hogy a mentse a munkáját mert olyan hiba adódott, hogy  Windows 1 perc múlva újraindul :/
Egyébként ez a dolog ma jelentkezett, eddig ilyen soha nem volt, a legutóbbi frissítések a Win -hez 9- én települtek, tehát azok szerintem kilőve.
az eseménynaplóban ez jelenik meg abban az időpontban:
LINK
 
de van más hiba is amiből sokkal több van, igaz abból nem érzek egyébként semmi negatívat, csak 1-et mutatok amúgy csak annyi a különbség közöttük, hogy a zárójelben más betű/számsor van:
LINK

2 válasz

Nyilvános

Az első egy fájlrendszer hibára utal a másodi WU hiba. Valószinüleg egy frissítés hibás telepítése okozta őket. Ez alapján próbáld javítani.

#1
Nyilvános

Az SFC paranccsal nem sokra megy, valamit corrupted fájlról ír de nem tudja javítani vagy mi, nem teljesen értem, lehet le kéne fényképeznem?
Egyébként most érdekes nem indul újra, ha jól emlékszem mind 3 esetben a böngészőben futott a JAVA ami 7 -es verzió(azért 7 -es mert ez jobb oda amire használom), lehetséges lenne h a 7 -es JAVA szolgáltatása kinyírja a services.exe -t? (szándékosan)
 
Egyébként itt a kép az eredményről, evvel ne törődjek?
LINK

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz