Miért nem állnak le a gép ventillátorai alvó állapotba lépéskor?

+1
0
-1
Megoldott
Nyilvános

Sziasztok! 
Az a kérdésem lenne, hogy miért nem állnak le a gép ventilátorai alvó állapotba lépéskor? A gép alvó állapotba lép és a ventilátorok továbbra is működnek, nem állnak le több idő elteltével se. Mi csinálja ezt a problémát, esetleg valami ötlet, javaslat? A válaszokat előre is köszi! 🙂

A gép adatai :
AMD Sempron(tm)140 Processor 2,7ghz
memória 2gb 
64 bites windows 7
alaplap :Asrock N68C-S UCC
Videokártya: NVidia Geforce 7025/Nforce630a

10 válasz

Nyilvános
Profile photo of László Staff 2015/08/18

Helló!

Windows 10-re frissítés után hasonló hiba lépett fel. Nem tudom mi javította meg, de előtte volt catalyst/UEFI frissítés, vele együtt az gép újraindítása.
Utána minden leállt.

#1
Nyilvános

Miota rajta van a windows 7 azota ezt csinalja  xp meg mas nem volt rajta ,gondoltam megkerdem ,hogy nemtudtok-e valamit ezzel kapcsolatba hogy lehet-e valamit csinalni . 🙂

#2
Nyilvános

Megpróbálnék egy “tiszta” telepítést csinálni, hátha a frissítéssel “átvette” az előző hibát.

#3
Nyilvános

Tiszta telepitest csinaltam ,de mar az elejen is azt csinalta mar vagy 5 eve miota megvettem ezt a gepet ,alvo ba megyen ha oda teszem de ezek a hibak mindig fennaltak .Nemtudom ,hogy nem-e valami hardver hiba van amihez sajnos nem ertek 🙁 .
A biosba bevan allitva az ,hogy elsodlegesen a telepito cd-t bootolja tehat hogy tudjak lemezrol windowsot tenni ,Esetleg allitsam vissza hatha megoldodna a problemam?

#4
Nyilvános

HELLÓ!
2GB RAM egy 64 bites rendszernek sovány…Erőlködik.
Lehetséges,hogy ettől melegszik,és ezért zúgnak a ventik?
32-es rendszert telepíts-tiszta telepítéssel,talán az megoldja.

#5
Nyilvános

Windows 7 32 bit-es volt rajta ,mikor vettem es akkor is csinalta ezt,valamit kellene alitani a biosba esetleg ?Csak azert kerdem mert en vagyok szakerto,hogy mit kellene csinalni.

#6
Nyilvános

Csinaltam tiszta telepitest 32 bit-el ,semmit nem telpitettem fel a gepre es akkor probaltam meg alvo allapotba tenni de a problema csak fenn al,ugyanugy mennek a ventilatorok  🙁

#7
Nyilvános

A BIOS-ban nem S1-es alvó mód van beállítva? Ha igen kapcsold S3-ra.

#8
Nyilvános

Nemtudom ,hogy hogy van beallitva ,hogyan kell ?segittenel?

#9
Nyilvános

Vegre megoldodott ki volt kapcsolva a (Suspend to ram ) most bekapcsoltam es siman megyen
🙂 Juhee

#10

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz