Miért nem lehet ellenőrizni feltöltés előtt a telepítőt???

+1
0
-1
Lezárt
Nyilvános

A legfrissebb, jan 11-i, Windows 10 .693 build telepítő, ahogy elindítanám a telepítést, sírni kezd, hogy nem talál eszközillesztőt! Lényegében ugyanazon a gépen teszteltem, amelyen az eddigi image-ek jobbára működtek. A legutóbbi telepítés óta nincs VGA a gépben, de a kép IGP-ről is rendben van.
Kérnék szépen egy működőképes image fájlt.
Köszönöm a választ, és a javítást, ha lesz.

22 válasz

+1
+1
-1
Nyilvános

@katt777
A boot.wim-be is kell integrálni a KB3213986 – KB3199986 számú frissítéseket , az előbbi ami a Januári összegző az tartalmaz illesztőket is ami valamiért nem akart jól működni / betöltődni nálad – más nem jelentkezett privibe hogy gond van – szóval töröltem a frissíttet boot.wim az image-ból és bele tettem az eredeti frissítetlent. Szóval szerencsére nem kellet újra megcsinálnom nulláról. 🙂

#
Nyilvános

No, Séf bácsi – erre varrjál gombot… És az eddigi image-ek is csak “jobbára” működtek? Ejnye.
Mondd, amik  – jobbára – sikerültek, azokat legalább megköszönik?
 
Azért nem semmi na… Reklamál, mintha fizetett volna érte, és garanciája lenne.
(Állítsátok meg a földet – le akarok szállni róla).
 

#1
Nyilvános

Pláne úgy hogy a lemezképnek semmi baja,user error van 🙂 

#2
+1
+1
-1
Nyilvános

A mindenségit! Jól odatette magát a kérdező.
Kemény gyerek és most éppen beKAtt.
Séf bácsi köszönjük az eddigi rengeteg hasznos munkádat!

#3
+1
+1
-1
Nyilvános

Volt hibás, nem is egy (ezért tesztelem), feltöltések között is akadt jó pár javított. Amikor kértem javítást, javította, megköszöntem, ezt is előre.
KoLaMan: Ja, tényleg, ingyen kicseszés, ha nem is szándékos, amikor telepíteni akarom, és futkozhatok régit usbizálni, hogy azzal, meg várjak a frissítések letöltésére. Ha már ingyen, legalább ne kicseszés legyen. Én amit felteszek ingyenesen, ellenőrzöm előtte!
vanpersie: user error azt hinni, hogy mert a te géped driverei benne vannak, másnál nem lehet probléma. Fogadok, AMD-s vagy. 🙂 De kívváncsian várok egy HOZZÁÉRTŐ MEGOLDÁST a problémára, mert userként nem sok beavatkozási lehetőségem van. Egyébként azóta egy másik gépen is ugyanígy leállt drivert keresve, még a telepítés módját sem tufom kiválasztani. Tuti user error. :)-
joez: Sorry, ha keménynek tűnt, de ha keményen akarnék fogalmazni, az másképp festene. 🙂

#4
Nyilvános

Hozzáértő megoldás?
Tanulj meg telepítőt csinálni, az is le van írva, lépésről lépésre.
Ha már ilyen informatikusul fogalmazol, biztos hamar összedobnád.

#5
Nyilvános

Amúgy azért az elvárásokra is kíváncsi lennék.
Tehát megcsinálja nekünk ingyenesen a telepítőt, leellenőrzi a saját gépén (mert leellenőrzi, az biztos) Aztán mondjuk a laptopján is leellenőrzi.
És még mit vársz? Tároljon otthon még plusz 4-5-10 különböző konfigot, amikkel szintén leellenőrzi??? Vagy mi?
 

#6
Nyilvános

Kedves @katt777
Én csak a havonta megjelenő frissítést teszem bele! Minden hónapban az alap image a forrás, tehát az amit nyáron kiadott a MS ebbe teszem bele azt a 2-3 frissítést amit kiad havonta a MS, mindig a nulláról kezdem a munkát.
Nem is értem,hogy jön ez hogy Én kiveszek belőle bármit is,soha nem vettem ki belőle semmit sem a módját sem tudom. Szóval ezt visszautasítom, nálam nincs probléma! Lehet a MS megint elbaszta az összegző frissítést és valakinél hibára fut a telepítő valakinél meg nem!
 
 

#7
Nyilvános

Na már most, mi a túrónak is kell cseszegetni egy felinstallált, jól működő gépet? Az integrált frissítésekkel feljavított(!) telepítőkészlet új installáláshoz szükséges (szerény véleményem szerint.) Hacsak valaki nem így vezeti le a hétköznapok felgyülemlett feszültségeit.

#8
Nyilvános

Ha valakinél hiba van….  oké…. tegye fel a kérdését, kérjen segítséget, eddig szinte minden normális kérdésre született normális válasz.
A kérdőre vonás azért ezekben a körökben elég erős és abszolút nem támogatott.
Örülj annak, hogy Séf Bácsi a szívén viseli ezt az egész bonyodalmat és adj neki hálát, hogy nagy segítséget tár elénk.
Személy szerint csak nagyon megköszönni tudom a munkáját.
Üdv.

#9
Nyilvános

Megpróbálok így “vakon”, alkotni valamit.

#10
+1
+1
-1
Nyilvános

@katt777 Töltsd le újra és nézd meg most…

#11
Nyilvános

Kedves Séf Bácsi!
Az lehet, hogy MS megint elcseszte, mert volt már rá példa. Mindenesetre egy új laptopon és egy 3 éves gépen is ugyanaz a hiba jelentkezett (más proci és chipset). A kivételre azért tippeltem, mert hát nem talál valamilyen drivert, de nem jelzi, hogy mit. Próbáltam betenni párat, be is töltötte őket, de ugyanúgy maradt a hiba. Még másik USB-t is próbáltam, hátha. Megnézem az újat, aztán legfeljebb várok a következő havira. Hogy nálad OK, elfogadom, láttam már éppen elég szoftvert, élükön AMD meghajtókkal. Egyébként a kész rendszer frissítése problémamentes, csak a szűzteszt bukott el.
http://www.kephost.com/image/vYxs
pimi: látom, szövegértésből te is buktál PISA teszten, nem csak hm… buta vagy. 🙁 Ded legalább nem titkolod. :O Szerintem a feszültséglevezetés inkább a fölösleges beszólogatás elméletileg szakmai fórumokon. :)-
melyon666: Szerintem normálisan kérdeztem az érthető bosszankodás mellett, és szépen kértem a javítást. A “kérdés” meg a “kérdőre vonás” ugyanazt jelenti, legföljebb neked nem tetszik, de mivel a többiekhez hasonlóan ZERO segítséget nyújtottál a témában, nem különösebben érdekel. Aki meg segít, annak eddig is megköszöntem. :)-
Azt meg nem értem, miért probléma a fölöslegesen kommentelőknek, ha jelzek egy hibát, amivel a készítő, akinél ez nem jelentkezett, jobbá teheti munkáját. Erre is volt már példa.

#12
+1
+1
-1
Nyilvános

Sziasztok.
KAtt. Te milyen sűrűn cserélsz oprendszert? Mert mintha túlmisztifikálnád hogy állandóan friss telepítőd legyen. Én felteszek egy oprendszert és addíg használom amig megfelelően működik. Van olyan pc-m amin 5 éve fentvan és a folyamatos karbantartásnak köszönhetően jól működik. A frissítéseket pedig szépen leszedi.

#13
Nyilvános

Séf Bács
Az új hibátlanul indul, köszönöm szépen. Mi okozta a galibát?

#14
Nyilvános

zsiga68
Neked is javaslom először az olvasást, aztán pedig a szövegértés gyakorlását. 😉
Az újabb OFF-ról nem is beszélve.

#15
+1
+1
-1
Nyilvános

Az egész post sorozat egy nagy off.  Tessék viselkedni mert ezen a fórumon nem ezt a hozzáállást képviseljük amit az első postodban mutattál.  Hiába módosítottad azóta.

#16
Nyilvános

A kérdés a telepítőjére vonatkozott. Amely hsz (elsőre választ írtam) nem erre vonatkozik, az OFF! (Elég egyszerű.)
Én mindenesetre nem azt a hozzáállást képviselem, hogy ha valami nem tetszik, és annyira nem értek hozzá, hogy képtelen vagyok segíteni, akkor nekiállok szétoffolni a témát (user error, nálam jó, ? gépem van ? éve és tsai, igazolva a funkc. ab. felmérések helyességét), meg szidni a probléma felvetőjét, hadd vesszen el az értelmes válasz. És a társalgásba való értelmetlen beszólások (ami társaságban jókora tahóság) után főleg nem tennék megjegyzést más viselkedésére, mert roppant mód gáznak éreznék ekkora képmutatást. :)-
Hű, most jól megfogtál! 🙂 Persze, hogy módosítottam, mert nem esik le a korona a fejemről beismerni, hogy egyeseknek  sérthette az érzékenységét, miközben ha ők beszólogatnak másnak, az a legkevésbé sem. De a sok duma sem fedi el a lényeget, hogy anélkül tettétek, hogy a problémára még csak meg sem próbáltatok megoldást találni, tehát akkor kinek a viselkedésével van probléma? :O
Kellemes hétvégét minden fórumozónak, köszönöm mindenkinek a törődést, és ha lehet, csak Séf bácsi válaszát várom, mi volt a probléma oka. 😉

#17
+1
+2
-1
Nyilvános

 @KAtt : Mondd, miért csinálsz úgy, mintha nem értenéd a lényeget? Az EREDETI első hozzászólásod tahó volt, és ezt nehezményeztük páran, függetlenül attól, hogy mi volt a kiváltó ok. Ennyi, és nem több. A tahó fogalmazásodat nem menti az sem, ha kérdéses ISO file-al valóban valami gond volt.
Ha pedig valaki tahó, és rászólnak ezért, az nem OFF, hanem nagyon is helyénvaló.
Ha az eredeti első hozzászólásod is olyan lett volna mint a mostani, csend lett volna, csak Séf bácsi üzenetét kaptad volna.
A személyeskedést pedig kerüld el, nagyon nem szeretjük itt.

#18
+1
+1
-1
Nyilvános

Azért is szeretem és olvasom naponta ezt a fórumot, mert itt a szívélyes hangulatot követően még az úgynevezett offok is sehíthetnek valaknek. A lényeg a segíteni akarás és a jóindulat. Másrészt, amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten. (Mi is a hsz. címe?)

#19
Nyilvános

Tisztelt KAtt.
A kérdés nem ugyan az mint a kérdőre vonás.
Segíteni nem tudok ebben az ügyben mert nekem nem volt vele semmi gondom, de a beszólásod erős volt és ezt nehezményeztük itt többen. Ha segíteni akarsz, hát tedd azt, nagyon szépen megköszöni mindenki de légyszíves ne kommentezz itt vissza ilyen zérokkal meg szövegértési ismeretekkel mert akkor talán fórumot tévesztettél. Részemről nem vagyok kíváncsi tovább az eszmefuttatásaidra, a segítséget viszont ( most ismétlem magam) megköszönjük.
Ennyi. 
Üdv.

#20
Nyilvános

Séf Bácsi
Köszönöm +1*. Amikor W7 telepítőket csináltam, sosem volt ilyen probléma, W10 extra feature lehet. Az ASUS Z87 Deluxe + i5 4670K + Samsung 850Pro SSD kombóból nem tudom, mi okozhat integrációs problémát, hogy másnál nem jelentkezett. A laptopban 6300HQ van szintén Samsung (MVE941) SSD-vel.
melyon666
Kölcsönös. Azért +1* idéznélek “visszakommentelés”, az egyebeket maguk a hsz-ok igazolják (lásd még: “ha lehet, csak Séf bácsi válaszát várom”, csak erre még 3-an írtatok. 😉 Én részemről lezártam.
KoLaMan
Én értettem eddig is. 🙂 – A bosszankodás és az erős fogalmazás még nem  tahóság a beszólogatással ellentétben, a képmutatást meg én nem szeretem, de hát különbözőek vagyunk. 😉 A legjobbakat!
Bocsánat (és nem várom el viszont), ha valakit felháborítottam, de őket én eleve nem kerestem! Szép napot mindenki!

#21

Ez a kérdés le van zárva