milyen rendszert telepitsek win.7 win 8.1 win 10

+1
+1
-1
Megválaszolt
Nyilvános

uj konfit raktam össze amd radeon r9 270x 6 magos proci 8 gb ram a milyen rendszert telepitsek win.7 win 8.1 win 10 ugy veszem észre hogy az  emberek nagyon hajlanak vissza a win 7 felé jól látom?

11 válasz

+1
+1
-1
Nyilvános

Sentinel120
Azért ezzel én vitatkoznék.
A Win10 minden egyes javítással jobb és jobb lesz. A Win 10-ben megjelent rengeteg olyan elem is amit elsősorban a Win 7-et használók hiányoltak.
A statisztikai adatok ebben az esetben nem a legmeggyőzőbb eszköz a Win10 minősítésére! (Hányan vannak akik csak merő lustaságból illetve megfelelő tudás hiányában nem váltanak/váltottak még?)
A kérdező helyében egyértelműen a Win10-et választanám.

#
Nyilvános

Rosszul látod, mert akik elégedettek azok csöndben vannak.
Egyértelműen a Windows 10.

#1
Nyilvános

Egyetértek.

#2
Nyilvános

Szerintem vagy Windows 7, vagy Windows 8.1-et válaszd. A Windows 10 egy gyorsan összedobott operációs rendszer, nagyon sok hibával. Én is kipróbáltam, de nem nyerte el a tetszésemet, de nem csak én vagyon ezen a véleményen, hanem az a 49 % Windows 7 felhasználó, még a Windows 10-et csak 10 % használja. Első a Windows 7 49 %, második a Windows 8.1 13 %, harmadik a Windows 10 10 %-al.

#3
+1
+1
-1
Nyilvános

Minden kötözködés nélkül: a sentinel20 félékkel nem vitatkozni kell, hanem simán törölni.
Merthogy “nem nyerte el a tetszését”. Édes jó Istenem! Akkor csak rossz lehet, mi?
Aztán összehasonlítja a 6 éves win7, a négy és fél hónapos Win10 felhasználó bázisát! És persze kijelenti, hogy aki még nem váltott, az csakis azért, mert nem tetszik neki (anyám borogass – mindenkit megkérdezett?). Teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy a win7 megjelenése után ennyi idővel bizony 10% alatti részesedést ért el (9% körül,ami mellesleg remek eredmény volt akkoriban, pláne a Vista után).
Nem , nem vitatkozni kell vele, hanem valahogy megvédeni az ártalmas, és félrevezető kommentjeitől, a többi laikus, de érdeklődő kommentelőt.

#4
Nyilvános

Szóval, ha nem mondhatom el a véleményemet, mert más a véleményem, mint a tiéd, akkor törölni kell. Az egész Földön törölni kell azt a 49 %-ot aki a Windows 7-et meri használni? Elvakultak vagytok. Csak leírtam az én véleményemet, mert állítólag demokrácia van, vagy talán mégsem? Akkor most mehetek Recskre, vagy a Gulágra kérem? Mindenki olyan OS-t használ amilyet akar, semmi nem kötelező. Vagy ha nem egyezik a vélaményünk lincselés lesz? Lehet, hogy több a tudásom, mint nektek, mert nagyon sok gépet szerelek, meg telepítek, és megkérdezem mindig, hogy milyen OS legyen a gépen. Még mindig nagyon sokan hasznélják a Windows XP-t is, ami már 2014. április 8.-án befejezte pályafutását. Aki Windows 7-et kér annak azt telepítek, aki 8.1-et kér annak azt, aki Windows 10-et annak azt telepítek. Nagyobbrést hardverfüggő, hogy ki mit kér. Sajnálom, hogy művelt emberek már azt kiáltják, mint Jézusra, hogy feszítsd meg, mert másképpen lát mint én! 

#5
Nyilvános

Elnézést kérek a helyesírási hibákért, de idegesen írtam, és át sem olvastam.
 

#6
Nyilvános

Ezek után nem fogok semmilyen kommentet írni, tőlem mindenki olyan OS-t használ amilyet akar, de én soha nem fogok senkit megkövezni érte, mert jogom sincsen hozzá. Használj kedves Lefti75 olyan OS-t, amit ajánlanak, ha a hardver viszi a 7 és 8.1-et, akkor a 10-est is minden további nélkül viszi. Sok sikert kívánok neked hozzá! (G.D. M.F végeztem 21 éve)

#7
Nyilvános

Nem megsértődni kell, hanem talán elgondolkodni azon amit írtam.
Sosem zavart, ha valakinek más a véleménye, sőt. Ha csak annyit írtál volna, hogy szerinted Win7 – egy szót sem szólok.
Azonban Te kijelentetted, hogy “A Windows 10 egy gyorsan összedobott operációs rendszer, nagyon sok hibával”. Meg hogy nem nyerte el a tetszésedet (ami ugye teljesen szubjektív), és hivatkozol a Win7-et futtatókra akik (szerinted) ugyanazt gondolják, mint Te. Figyelmen kívül hagyva, hogy sok gépre különböző okok miatt NEM LEHET win10-et rakni, hogy a vállalatok lassan mozdulnak, hogy még csak négy és fél hónapos, stb. Egyszerűen hamis érveléssel győzködtél egy jóhiszemű kérdezőt. Erre rágtam be. Ennyi.
Hadd ne kezdjek most óvodai versengésbe, hogy én mikor, és hol végeztem (azért az első gép, amire programot írtam, egy MINSZK32-es volt egy szép nagy szobában).

#8
Nyilvános

Az admintól én kérek elnézést, belátom én kezdtem, és belátom nem kellett volna. Témát lezártam a magam részéről.

#9
Nyilvános

Egy hete váltottam a Win-10 re semmi probléma vele teszi a dolgát,átlagos felhasználó vagyok.Kimondottan tetszik hogy nem kell a virusírtóval bajlódni Defender teszi a dolgát,persze kivételeket hozzá kell adni és akkor nem dumál bele.Sokkal áttekinthetőbb a rendszer szerintem. Szerettem a Win-7 és nehezen váltottam,úgy hogy a Win-8 soha nem próbáltam.Azért érdemes a Win-10 beállítani egy-két dolgot amit, itt az oldalon megtalálsz, hogy hogyan kell és mit.

#10

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz