Mit érdemes lementeni, vagy miből érdemes backupot csinálni egy Androidos telefon esetében?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

A lényeg, hogy van egy Alcatel POP C7-em (Android 4.2.2), és úgy kb 2 hete leejtettem, azóta villódzik a kijelzője. Van rá készülékbiztosítás, (nincs függetlenítve, nem rootolt, szóval nem tudnak belekötni) amivel ki lehet cseréltetni egy ugyanolyan, vagy ha nincs, akkor abban az értékben lévő telefonra. A kérdés az, hogy mit mentsek le róla, és milyen módszerrel, programmal. Képek, videók, zenék memóriakártyán vannak, névjegyek szinkronizálva vannak a Google-lel, esetleg üzeneteket nem tudom, hogy mentsem le, illetve még mit érdemes lementeni. 

2 válasz

Nyilvános

Ha telepítettél új alkalmazásokat, akkor azokat, ha fontosak az üzenetek, akkor azokat is. Egyébként elegendő a beépített Biztonsági mentés…

#1
Nyilvános

A telefonszámok,sms-ek.Azok a programok amit nem a play-ból töltöttél le./egyébként az is lehet menteni/. Valamint minden más személyest: Zene,videók,képek..
Ha biztos szervizbe viszed akkor a mentés után Te is visszaállíthatod gyári állapotra és akkor nem lesz olyan tartalom amit nem szeretnél mással is láttatni..

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz