MKV file.

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Azt  szeretném kérdezni tőletek hogyan tudok MKV filét konvertálni mondjuk AVI -ra, mert egy free konvertálóval próbáltam többször is a neve:Freemake ,Videó converter , ha beillesztem az MKV filét és bejelölöm hogy AVI- ra konvertálja meg is csinálja úgy másfél óra alatt tehát dolgozik csak éppen amikor beteszem a lemezt a lejátszóba ami ,PHILIPS tehát szinte mindent lejátszik és az AVI-t  természetesen ezt az Avit amit készít nem játssza le kiírja ,hogy nem támogatott codek na ez hogy lehet?
                                                                        üdv:nistvan10

5 válasz

Nyilvános

Szia.
Ez úgy lehet hogy az avi egy tömörített formátum és több kódolás lehet benne. Pl: Divx és ebből is van több fajta. Xvid stb..
Azt kell tudnod milyen kódolású avi-t játszik le a lejátszód és azt kell a konvertálásnál választani.Persze előtte a megfelelő codec csomagot fel kell tenni a pc-re.

#1
Nyilvános

Szia!
Én a Bigasoft Total Video Converter-t használom, gyakorlatilag mindenevő és nagyon tuti program!
http://www.bigasoft.com/total-video-converter.html

Ill. nekem is meggyűlt a bajom az AVI-val, ezért ha MKV-t kell konvertálni, azonnal TS-be nyomom! Így tökéletes az LG-n!
 

#2
Nyilvános

Én a Format Factory-t használom minden ilyesmire. Mindent mindenre.  Eddíg mindenre jó volt, a formátumokat is helyrerakja.

#3
Nyilvános

A Format Factory jött be nekem is eddig. Free, abszolút egyszerű, tud magyarul és tényleg helyretesz minden formátumot.

#4
Nyilvános

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz