MS Office megtartása 7-ről 10-re frissítéskor

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok! Gondolkodom windows7-ről 10-re történő frissítésen. A hetessel kaptam egy MS Office programcsomagot, a Microsoft Office Starter (Magyar változat ) – nevezetűt, ami egy Q meghajtón van; Microsoft Office 2010 adatfolyamos telepítés (védett) a meghajtó neve. A kérdésem úgy szól, hogy “jár-e” a tízeshez bármiféle Office, és/ vagy ez a Microsoft Office Starter (Magyar változat ) megmenthető-e, áttehető-e a w10-hez. (amennyiben nem, van egy Office 2000 csomagom is 😀 )

2 válasz

Nyilvános
Profile photo of abissus Staff 2015/12/04

Röviden, nem. Hosszabban, így mentheted meg, azaz USB-re tudod helyezni. Ingyen semmilyen office nem jár ehhez a kiadáshoz, talán a 2016-os próbaverzió jöhet számításba.
http://www.regen.hu/win8.1/windos_office_to_go/office_setup_tool_hu-HU.html
http://www.regen.hu/win8.1/windos_office_to_go/office_2010_to_go_hu-HU.html

#1
Nyilvános

Kár, hogy csak most olvasom ezt a kérdést és rá a választ. Egy hónapos kínlódás után tegnap végre sikerült váltanom Win 7-ről 10-re. Ugyan úgy volt eddig World és Office 10-em, mint a kérdezőnek. Most meg semmi. Újabb aljasság a Microsofttól: egy már megfizetett programot letilt, ráadásul kussol róla, nem figyelmeztet előtte. Mindenütt azt harsogja a Win 10 reklámjában, hogy minden programod és adatod megmarad. Ad valamit ingyen, közben meg rákényszerít Office vásárlásra, ami többe kerül, mint amibe a Win 10 kerülne. Ráadásul csak a World és az Excell kellene, de úgy meg nem lehet megvenni.

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz