navigalas parkoloban

+1
+1
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Szervusztok!
igo primo 9.6.22.297071. Az lenne a kedes, hogy ha elhagyja az auto az uttestet, mert gombaszni megyek, vagy egy aruhaz parkolojaba, akkor a navigacio miert nem koveti?, ott marad azon a ponton ameddig a terkepen tart az ut. Ertem, hogy a navigacio modja utraillesztett, es hogy ha pontosan a GPS adatok szerint mutatna a poziciot a terkepen akkor valymi keveset volna az uton az auto ezert ‘rahuzza’ mindig az utra, de ennek nincs valami hatara, vagy bealitasi lehetoseg? Mert hogy gombaszni megyek az a vicc kategoria, de az aruhazak parkolojaba azert be mehetne.

3 válasz

Nyilvános

A készülékek és a program autós, illetve utcai közlekedésre készültek. Vannak olyan GPS-ek (trackerek) amik pl. tájfutásra, terephasználatra lettek kifejlesztve. Na ezekkel a konyháig lehet navigálni.

#1
Nyilvános

Az áruház parkolójába be szokott menni ha oda tervezel.Amúgy tényleg az úton szeret tartani. Kivéve ha van olyan opció hogy terepnavigálás.

#2
Nyilvános

Ha ismeri a parkolot a terkep akkor bemegy ha oda tervezel, biztos. Csak nekem fura hogy a tombhazak kozti parkoloban bekapcsolom es mikor muholdat talal egybol valamelyik utcara ami a parkolo korul van rahuzza. A terepnavigacio ismeros es mukodik is ha ugy alitom, de emlekeim szerint az IGO8 amikor letertem a tervezett utvonalrol mert illemhely kelett, benzinkut, bevasarlokozpont, olyankor ‘jott’ az autoval es surun mondogatta hogy vissza kell fordulni, ez nem mond semmit csak ott marad az ut vegen. teljes ertekkel hasznalhato igy is, az ember nem teved el egy parkoloban csak fura szamomra

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz