Navigon legújabb verzió

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Hogy van ez ,anno letöltöttem egy navigon navigációs programot és sosem volt vele gondom,gondoltam anno frissítem a legújabb szoftverre elméletileg ezek patchelve lennének,de azt írta 1 hónap után,hogy a használati időszak lejárt.Most akkor mégsem patchelt programok,mert más programmal is jártam így,pl egy fotó appal telefonra a lite változatban állíthatom a felbontást de pár effekt nem megy,a teljes verziónak a patchelt változatában meg használhatok majdnem mindent kivéve a felbontás beállítását.

3 válasz

Nyilvános

Nem tudom milyen programról/ programokról van szó de vagy megveszed vagy keresel egy okosított verziót és azzal próbálkozol.
Ha a régebbi verzió jó volt akkor rakd vissza azt.

#1
Nyilvános

Jelenleg a navigon 1.2.2 március 14 kiadás és elméletileg törött app lenne legalábbis olyan oldalról szedtem,de ezek szerint 1 hónapos időkorlátos verzió.Ésd ha mondjuk a régebbi navigont hagyom fent,gondolom az is befrissíti a térképet de nem kavarhat be,hogy elavult vagy valami?
 
A másik app meg amit mondtam az a Cameringo+ Szűrők Kamera app elméletileg törött lenne
Így volt kiírva
Notes
This app requires Lucky Patcher
Downloads

Cameringo+ Effects Camera v2.8.25 [Paid] / Mirror
A lucky patchert fel raktam,de ugye valószínű azért nem csinál semmit mert nem rootolt a telefonom,isten igazán működik az app csak az előre beállított felbontásokat nem tudom elállítani,pl ha a szűrőkhöz 8megapixelt akarok állítani alapra mondjuk 3,7 van beállítva akkor nem engedi át állítani,viszont csak törött mert a lite verzióban lévő hatások itt meg elérhetőek.

#2
Nyilvános

A tört progiknak meg van az a hátrányuk hogy mindig csak az adott verziónál működik, tehát ha lefrissíted akkor onnantól indul az ingyenes próbaverzió utána jelzi hogy vagy megveszed vagy törlöd. Keress egy legújabb Navigon tört progit, vagy vedd meg és örökre búcsút inthetsz az efféle problémáknak persze ha a vásárolt navit véglegesen adják nem X-évre, de a Sigyc szerintem jobb és elég jó akciós árban meg lehet venni a teljes Európa csomagot egy életre szól és a licenc Android fiókhoz kötött tehát bármilyen készüléken használhatod ha azt a fiókot használod.

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz