Navivációt PC-vel összekötni

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

 Szervusztok! Négy éve vettem egy “BECKER” navigációs készüléket. Eddig jól működött, tudtam a számítógépen keresztül frissíteni is. Februártól (kb) hiába dugom össze a hozzá adott kábellel, nem ismeri fel a Windows 10. Kipróbáltam mindent, de semmi eredmény. Nemrégen vásároltam egy “NAVON A 500” készüléket. Itt jött a meglepetés: ezt sem ismeri fel a gépem. Kipróbáltuk másik gépen, azon kapásból megy mindegyik navi. A “tanácsadóim szerint USB driver kell hozzá! Itt akadok el, nem tudom hogy milyen, amelyik jó a Win.10-hez, és hol találok? 
Az esetleges tanácsot előre is köszönöm! Gaál Mihály gaal.mihaly@upcmail. hu

4 válasz

Nyilvános

Próbáld meg ezt letölteni,telepíteni ezzel elméletileg menie kéne,ez a 64bites verzió.
 https://www.microsoft.com/hu-HU/download/details.aspx?id=3182

#1
Nyilvános

Letöltöttem, ahogy az útmutató írta, telepítettem. Sajnos semmi eredmény.  Köszi a választ.

#2
Nyilvános

Én is kipróbáltam és sajna tényleg nem megy a navim itt se 🙁 , viszont egyre több hozzád hasonló panaszt olvastam a fórumokon a Win 10 eme hiányosságáról, lehet sunyiban megszüntették a támogatást, amúgy USB 2.0-án próbáltad vagy 3.0-ás porton keresztül mert több helyen írják hogy míg 3.0-án nem megy 2.0-ás csatlakozón vígan működik.

#3
Nyilvános

Nekem is hasonló gondjaim voltak. A megoldást ezen az oldalon találtam:
http://www.junipersys.com/Juniper-Systems-Rugged-Handheld-Computers/support/Knowledge-Base/Support-Knowledge-Base-Topics/Desktop-Connection-ActiveSync-or-Windows-Mobile-Device-Center/WMDC-in-Windows-10
A lépések:

  1. WMDC-Helper.exe letöltése,
  2. WMDC-Helper.exe futtatása rendszergazdaként,
  3. Bootolás.

Nálam működött!
Sok sikert!

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz