Navon Platinum Explorer 7 Costum ROM telepítése

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok!
Van egy Navon Platinum Explorer  7″  táblagép , ami navigáció céljából van. 
A sygic gps szoft lett rajta használva. 
Idővel belassult a rendszer, és már a gyári beállitások visszaállitása funkció sem dolgozik korrekten. 
Lomha, és akadozik az android rajta. 
Recovery menü sehogy sem csalogatható elő belőle, mert  ugy olvastam hogy ezekbe nincs.
Viszont: lehet  géppel felismertetni- hangerő Fel gombot lenyomva- közben rádugva az adatkábelt- elvileg Live siuttal lehetne  operálni.
Ez amiatt lenne fontos, mert szeretnék rá másik romot- a ROM meg is van.,, és működőképes is lenne, HA fel tudnám rakni. De nem tudom, mert a lvie suit  NEM ismeri fel az eszközt- annak ellenére, hogy a gépben megjelenik az eszközkezelőben (USB Device(VID_1f3a_PID_efe8) -néven,
és nem felkiáltójeles, normálisan látja).
Segítséget szeretném kérni Tőletek, hogy hogy tudnám felrakni azt a romot- ami már megvan a gépemen, illetve erről a ROM-ról hogy lehetne biztonsági mentést késziteni, hogy után azt vissza is lehessen tölteni esetleges gond esetén.

Még annyival kiegészítem, hogy  ezt valamiért  nem régen uj témaként vetettem fel, de nem tudom miért ( bár törölni mér nem tudtam utólag), rájöttem, hogy ezt kérdésként kellene feltennem, amit most meg is teszek:) 
Segítségetek, és válaszotok előre is köszönöm.
Peti

2 válasz

Nyilvános

Kellene lennie recovery meünekk. Hangerő + és hozzá a bekapcsolás gomb hosszan. Ha ez sikerült, akkor lehet tovább haladni. (TWRP vagy CWI recovery, backup, ROM csere.)

#1
Nyilvános

Üdv!
Köszönöm Válaszod 😉
Az a baj, hogy semmilyen recovery nem jön elő 🙁 nincs benne, gyárilag rootolt, és  csak adb-n lehet operálni vele live suittal- csak nekem a live suit nem cisnál semmit. meg még nem tudom milyne programmal lehetne….. és nagyon kellen az android frissités mert nem lehet normálisan használni a gyárival.

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz