Navon-ra IGO

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Van egy olyan gondom hogy egy NAVON N 480 memória kártyára másolt igo és a telepítési fájlokat nem látja, mármint apk fájlt.
Ehhez kérnék segítséget.

17 válasz

Nyilvános

Milyen apk fájlra gondolsz?

#1
Nyilvános

Én úgy tudom hogy WINCE 6 oprenszer van rajta,ezért erre való Igo8 kell.Az indítófájl nem .apk kiterjesztésű mert ez Androidos,neked .exe kitrjasztésű kell. Az Igo8 mappában Igo8.exe indítófájlnak kell lennie.

#2
Nyilvános

Hát erre gondoltam!

#3
Nyilvános

Rendben, utána nézek a dolgoknak, addig is köszönöm a segitséget

#4
Nyilvános

Most van egy olyan gondom hogy a pc nem akarja felismerni a gps-t, több usb portba is próbáltam és mindenhol ugyanaz az üzenet fogad

#5
Nyilvános

Bekapcsolás után a navon kezelőfelületén kell lennie egy beállítás ikonnak is azt hiszem ezen belül tudod állítani az usb ill.a számítógépes kapcsolatokat.Ha háttértárként látja akkor oda másold az Igo-t.
Ha SD-ről indítod akkor a kártyára másold.Ahogy emlékszem akkor az “Igo8” mappát at kell mevezni “mobilenavigator”-ra,a mappán belül az “Igo8.exe”indítófájl pedig “mobilenavigator.exe”-re,úgy hogy a kiterjesztése ,exe legyen.Ha totalcommanderrel nyitod meg akkor látod hogy mi a neve ill.a kiterjesztést is látod.A készülékre másolt Igo-val is így járj el.

#6
Nyilvános

Igen de a navon beállítási menüben csak egy beállítás szerepel és az hogy háttértár, ennyi,nincs több, igen gondoltam rá hogy mivel van benne sd kártya hogy látni fogja külső tárolóként,de nem látja se így se úgy

#7
Nyilvános

Értem,próbáld úgy hogy a microsd-ét közvetlenül a PC-hez cstlakoztatod igy másold rá az igo-t /másolás előtt formázd FAT32-re/,utána átrakod a naviba,kikapcs-bekapcs esetlleg reset.Alapból az sd-n keresi a navi programot.Annak pontosan utána nézhetsz hogy mi legyen a mappa,ill.az exe fájl neve mert nem 100% -ra emlékszem rá már nem most csináltam de szépen futott rajta az Igo8.

#8
Nyilvános

az az egy gondom van hogy nincs kártyaolvasóm,és amikor próbálkoztam akkor kicsit lebonyolitottam hogy a telefonba raktam az sd-t és ugy próbáltam rárakni az igot,csak mindig kidobott egy egy hibát hogy nem tudja rámásolni, ezért akartam hogy akkor egyböl a navit kötöm gépre hátha…..  

#9
Nyilvános

Próbáld a naviba tenni az sd-t nyomj resetet utána gépre és elvileg látni fogja az sd-t.
Előtte valahogy formázd az sd-t Fat32-re akár telefonnal is /wince alapú telóval,esetleg fényképezővel,menetkamerával is/ mert a navon igy látja csak.Ha más a fájlrenszer  a navon sem látja így rajta keresztül a PC sem.Ha már látja a PC akkor persze onnan is formázd másolás előtt!

#10
Nyilvános

most az van hogy fel raktam az sd-re az igot, ott láttam is hogy rajta van minden file,de miután beraktam a naviba ott nem látja az exe fileokat

#11
Nyilvános

most az van hogy fel raktam az sd-re az igot, ott láttam is hogy rajta van minden file,de miután beraktam a naviba ott nem látja az exe fileokat

#12
Nyilvános

Az sd fájlrenszere fat32?Biztosan Wince alapú a program?Mert ha eddig android volt /igo8.apk volt  a kiterjesztése/ azt hiába nevezed át .exe-re  a win nem tudja meggnyitni.                                                                               

#13
Nyilvános

nem tudom,mert mikor apk kiterjesztésü igo-t raktam rá,azt sem látta, viszont akkor lehet várok vele hogy beszerezzek egy kártyaolvasót és azzal tudjam megoldani

#14
Nyilvános

Nah most kártyaolvasóval leformáztam az sd-t fat 32 re,ráraktam az igot,de megint csak a mappákat látja az exe fileokat nem

#15
Nyilvános

Csak olyan baj lehet hogy nem WinCe /Windowsmobile/ alapú az Igo.Azzal kellene megpróbálni ahol a mappaneve “mobilenavigator”,az indítófájl neve “mobilenavigator.exe”/ha .apk volt a kiterjesztése hiába nevezed át .exe-re nem kezeli  WinCE/.Ezt másolhatod a kézsülékmemóriába is,/”MyflashDisk ” vagy “ResidentFlash” -ként látja a PC.

#16
Nyilvános

Az a baj hogy nem androidos igoval próbáltam, vagyis nem ” apk ” kiterjesztésűvel hanem ” exe ”
kiterjesztésűvel,és így sem volt jó, viszont a készülékmemóriát nem látom mert a pc nem látja a készüléket 

#17

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz